anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Dołącz teraz - stań się częścią naszej społeczności!

Wernisaż Jacka Boneckiego 15 LUTY

profile.country.PL.title
SZFENDAK
Poszukiwacz

Wernisaż Jacka Boneckiego 15 LUTY

W środę
wszystkich chętnych zapraszam
http://www.facebook.com/event.php?eid=135384863206222" target="_blank
dla tych co nie posiadają konta na FB -
"
Wystawa Aktów Jacka Boneckiego- jest owocem pracy z Agnieszką Szwankowską / www.faads.pl /, wielokrotną medalistką mistrzostw w kulturystyce i fitness sylwetkowym. Zainspirowany jej posągowym ciałem, postanowił przełamać stereotyp fotografii aktu kobiecego, prezentując w swoich zdjęciach całkowicie inną formę. Połączył nietypowe piękno muskularnego ciała kobiety ze skontrastowanym tłem starej bramy stoczni czy łąki pełnej kwiatów. Na wystawę składa się kilka wyjątkowych zdjęć, wydrukowanych na równie wyjątkowym podłożu Ilford Galerie Smooth Pearl, które oferuje najwyższą wierność odwzorowania detali, barw oraz przejść tonalnych, podnosząc poprzeczkę jakości na niespotykany dotąd w historii fotografii poziom, dzięki czemu sceny uchwycone na fotografii Jacka przenoszą nas w inną rzeczywistość.

Pokaz Zmysłowej Bielizny- o lekkim zabarwieniu erotycznym !!! !!!
Bielizna z nietuzinkowego, jedynego w swoim rodzaju butiku Night Fashion. W trakcie pokazu piękne modelki zaprezentują drapieżną, niezwykle kobiecą oraz romantyczną kolekcję . Nie zabraknie seksownych, fantazyjnych strojów - w końcu to, co kobieta nosi pod spodem ograniczone jest tylko jej własną fantazją. Będzie to z pewnością odważna i różnorodna kolekcja - dla kobiet wiecznie młodych, pięknych i wiedzących jak przyciągnąć uwagę mężczyzn.Wśród zaproszonych gości będzie również Marta Szulawiak, finalistka programu Top Model."

Klub THE EVE - ul. Piłsudskiego 9

15 czerwca (środa)
start: 21.00

8 ODPOW. 8
profile.country.PL.title
SZFENDAK
Poszukiwacz

15 luty o godzinie 20 Klub Balsam
ul. Racławicka 99
WSTĘP WOLNY

profile.country.PL.title
piotruso
Znawca

SZFENDAK napisał(a):

15 luty o godzinie 20 Klub Balsam

No, wreszcie w wolny dzień. Będę.

profile.country.pl_PL.title
jacej92
Użytkownik

Razem z Moniką również będziemy :)

pablos-----
Poszukiwacz

Ja też mam nadzieję, że uda mi się dotrzeć :c2

profile.country.PL.title
SZFENDAK
Poszukiwacz

Przypominam o wernisażu - to już w tę środę
Być może zaszczyci nas swą obecnością Ania T http://www.maxmodels.pl/moda-ania.html#zdjecia_dol
Jest w warszawie z krótką wizytą

profile.country.PL.title
piotruso
Znawca

SZFENDAK napisał(a):

Przypominam o wernisażu - to już w tę środę
Być może zaszczyci nas swą obecnością Ania T http://www.maxmodels.pl/moda-ania.html#zdjecia_dol" target="_blank
Jest w warszawie z krótką wizytą

Miło będzie spotkać (nawet nie wiedziałem, że moje zdjęcie jest na MM :c53 ).

profile.country.PL.title
karol-r
Poszukiwacz

piotruso napisał(a):

Miło będzie spotkać

A jak było?
:c9 Gorzej niż źle. Kompletnie do bani, ale na szczęście tylko z powodów lokalowych.
Mała sala w działającym Pubie, jedna z pięciu większych. W salce tłum nie znanych ludzi, może setka, duszno, nie ma czym oddychać, Dwa otwarte przejścia do innych sal, słychać głośne zagłuszające rozmowy „przy piwie”.
Na przedzie ludzie nawet siedzą, ale z tyłu na stojąco, ściśnięci jak śledzie.
Po dwóch godzinach zesztywniałe nogi wchodzą w d....
Na szczęście zapomina się o „komforcie” oglądając i słuchając Jacka.
Sądzę, że organizator nie spodziewał się takiej frekwencji, stąd te niemiłe wrażenia.
Zdecydowanie wolałem Sonowske, komercyjne spotkania :smileythumbsup: . Na nich była taka swojska , specyficzna domowa atmosfera .

WEZWANIE-PROŚBA: Chłopaki z SFT czy jak się teraz nazywacie, zorganizujcie nam po swojemu spotkanie z Jackiem.

jacej92
Użytkownik

WEZWANIE-PROŚBA: Chłopaki z SFT czy jak się teraz nazywacie, zorganizujcie nam po swojemu spotkanie z Jackiem.

A ja od siebie dorzucę tylko, że jeśli faktycznie udałoby się takową powtórkę zorganizować to w miarę możliwości w wersji z tymi wspomnianymi przez Jacka złamaniami otwartymi itd ;)