Podziel się wrażeniami!
Mam nadzieje że w tej sekcji mój temacik jest we własciwym miejscu. Otóż chciałbym się pochwalic że osobiście poznałem jednego z naszych moderatorów a konkretnie Tadeusza. Jak się okazało jesteśmy sąsiadami i to był dla mnie zaszczyt . A co najważniejsze nie skończy się na jednym a ja będę mógł od czasu do czasu korzystac z wieloletniego doświadczenia Tadeusza. Dziękuję Tadeusz i Pozdrawiam
Brzydkiego lub nie, ale pomacać to prawie każdy chciał
No wiesz - wroga trzeba poznać dokładnie :smileymrgreen:Kto nie lubi? Tym bardziej w obliczu takich kształtówTadeusz napisał(a):
No wiesz - wroga trzeba poznać dokładnie
Mógłbym powiedzieć, że eLka wcale nie potrzebuje czyszczenia... jednak prawda jest taka, że ściereczka sony jest bezkonkurencyjna :smileythumbsup:Tadeusz napisał(a):
...a taka ściereczka Sony, nie zostawia smug na eLce?
Oj tam zaraz wroga...Może bardziej subtelnie? Np. konkurenta? Poza tym, nigdy nie mów nigdy
Tylko ja nigdy innosystemowca nie traktuję jak konkurentaTadeusz napisał(a):
Tylko ja nigdy innosystemowca nie traktuję jak konkurenta
Dlatego wolałem żartobliwie "z grubej rury" wrogiem przywalić )No ba!Tadeusz napisał(a):
z właścicielem piwa mogę się napić o fotkach pogadać,
Pzdr
(chyba, że mówimy o drobnych złośliwościach z kategorii: "mistrz ciętej riposty"
kris napisał(a):
tego nam ostatnio nie brakowało :smileymrgreen:. Nie wiem jak Ty, ale ja chętnie bym to kiedyś powtórzył. Może teraz Twoja kolej i na następne spotkanie przyjdziesz z nikonem?
niestety w dyspozycji mogę mieć jedynie C 1000D (boziu jakie to zabawne dźwięki wydaje z sigmą 70-300 )
W ostateczności jak oddam już 7 to, Ty będziesz "robił" za tego z Ckris napisał(a):
niestety w dyspozycji mogę mieć jedynie C 1000D