anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Dołącz teraz - stań się częścią naszej społeczności!

Worldwide Photo Walk

profile.country.pl_PL.title
tenzer
Poszukiwacz

Worldwide Photo Walk

Worldwide Photo Walk - Rzeszów
Worldwide Photo Walk to światowa impreza organizowana przez znanego fotografa i photoshopowca Scotta Kelby'ego.
24 lipca na całym świecie, w dziesiątkach miejsc, tysiące pasjonatów fotografii wyjdą na ulice swoich miast i miejscowości, by wspólnie fotografować i dzielić się swoimi doświadczeniami. To także doskonała okazja do poznania ludzi, którzy także interesują się fotografią.

2010 rok - to już trzecia edycji imprezy na świecie - a uczestników i miejsc z roku na rok przybywa.

Spotykamy się 24 lipca o 7.45 pod Teatrem im. Wandy Siemaszkowej w Rzeszowie na ul. Sokoła.

Planowana trasa:
ul. Sokoła
ul. Jałowego 24
ul. Dojazd Staroniwa
ul. Hoffmanowa
ul. Langiewicza
ul. Reformacka
ul. Dąbrowskiego
ul. Szopena
koniec trasy na al. Lubomirskich.

Do przejścia ok 2,5 km.

Po drodze będziemy mijać m.in.: Bazylikę Bernardynów, Bibliotekę Wojewódzką, Pałacyk Biskupi, II LO, dworzec Staroniwa, Zelmer, kościół garnizonowy, ogród miejski im. Solidarności, Zamek Lubomirskich. Kończymy spacer pod Pałacykiem Lubomirskich /Katedra Informatyki URz/. Niemal na całej trasie stare, klimatyczne kamienice z podwórzami.

Zapraszam. Nieważne czym i ile fotografujesz.

16 ODPOW. 16
tenzer
Poszukiwacz

Witajcie trochę minęło czasu i wreszcie zdołałem obrobić parę fotek. Z mojej puszki przedstawiam Rzeszów - oceńcie sami.
Stworzyłem wątek ale nikt nie zechciał z tego dnia wrzucić nawet jednej fotki. Nie wierzę, że ani jedna osoba z forum nie była na Photo Walk w innym mieście w Polsce.
Wiem - nieład nie wskazany ale tym razem tak wrzucę swoje fotki.

Bertone.
Poszukiwacz

7 - wysoko było :question:

__________"Niewiele rzeczy przybliża świat tak, jak czyni to fotografia. Dzięki niej odległe miejsca i ludzie stają się bliscy, a nasze życie bogatsze"__________
doslav.
Poszukiwacz

10zer napisał(a):

Stworzyłem wątek ale nikt nie zechciał z tego dnia wrzucić nawet jednej fotki. Nie wierzę, że ani jedna osoba z forum nie była na Photo Walk w innym mieście w Polsce.

A ja byłem :P

Ale tu na górze jest napisane Rzeszów i z całym szacunkiem do tego pięknego skądinąd miasta - nie interesowało mnie tego dnia jako cel fotografii. Ciut daleko jednak... :c20

A 9-ka to aż tak Ci się podoba, że dwa razy tu trafiła? :smileymrgreen:

Fajne te foty - wrzucaj, wrzucaj... :smileythumbsup: :D
Edit: Zdążył cwaniaczek usunąć duplikat... :smileyhappy:

tenzer
Poszukiwacz

Bertone napisał(a):

hehe nic się laseczce nie stało zaraz koło niej były schodki, 2m to max od ziemi :c20

Bertone.
Poszukiwacz

10zer napisał(a):

Bertone napisał(a):

hehe nic się laseczce nie stało zaraz koło niej były schodki, 2m to max od ziemi :c20

... moją uwagę zwrócił pasek od aparatu :shock:

edit: coś ze mną nie tak patrzę na paski zamiast na dziewczyny :smileyhappy:

__________"Niewiele rzeczy przybliża świat tak, jak czyni to fotografia. Dzięki niej odległe miejsca i ludzie stają się bliscy, a nasze życie bogatsze"__________
tenzer
Poszukiwacz

doslav napisał(a):

Ale tu na górze jest napisane Rzeszów i z całym szacunkiem do tego pięknego skądinąd miasta - nie interesowało mnie tego dnia jako cel fotografii. Ciut daleko jednak...

ok mały tuning wprowadzę usunę Rzeszów, teraz przynajmniej po jednej fotce z tego dnia proszę dorzucić.

doslav.
Poszukiwacz

10zer napisał(a):

ok mały tuning wprowadzę usunę Rzeszów

Ojtam, ojtam!.. Nie dadzą pomarudzic nawet! :smileyhappy:

A wracając do zdjęć...
Na 7. to ja się bardziej o modelkę martwię niż o fotografa... Bo tak nie bardzo zabezpieczona jest! :smileymrgreen:
9. się mnie również podoba :smileythumbsup:
Na 10. nie jestem w stanie stwierdzić, czy dziewczyna zdjęła dekielek z obiektywu czy też nie... :D

Po zbiorówce widzę, że bardzo młodzieżowo było w Rzeszowie :D U mnie to troszke inaczej się wiekowo rozkładało... Ale prowadzący/leader był sympatyczny i dobrze zorientowany - miło będę wspominał :smileythumbsup:
Postaram się coś wrzucić za parę chwil...