Podziel się wrażeniami!
Worldwide Photo Walk - Rzeszów
Worldwide Photo Walk to światowa impreza organizowana przez znanego fotografa i photoshopowca Scotta Kelby'ego.
24 lipca na całym świecie, w dziesiątkach miejsc, tysiące pasjonatów fotografii wyjdą na ulice swoich miast i miejscowości, by wspólnie fotografować i dzielić się swoimi doświadczeniami. To także doskonała okazja do poznania ludzi, którzy także interesują się fotografią.
2010 rok - to już trzecia edycji imprezy na świecie - a uczestników i miejsc z roku na rok przybywa.
Spotykamy się 24 lipca o 7.45 pod Teatrem im. Wandy Siemaszkowej w Rzeszowie na ul. Sokoła.
Planowana trasa:
ul. Sokoła
ul. Jałowego 24
ul. Dojazd Staroniwa
ul. Hoffmanowa
ul. Langiewicza
ul. Reformacka
ul. Dąbrowskiego
ul. Szopena
koniec trasy na al. Lubomirskich.
Do przejścia ok 2,5 km.
Po drodze będziemy mijać m.in.: Bazylikę Bernardynów, Bibliotekę Wojewódzką, Pałacyk Biskupi, II LO, dworzec Staroniwa, Zelmer, kościół garnizonowy, ogród miejski im. Solidarności, Zamek Lubomirskich. Kończymy spacer pod Pałacykiem Lubomirskich /Katedra Informatyki URz/. Niemal na całej trasie stare, klimatyczne kamienice z podwórzami.
Zapraszam. Nieważne czym i ile fotografujesz.
Bertone napisał(a):
7 - wysoko było
kris napisał(a):
Bertone napisał(a):
7 - wysoko było
mam to samo!Znaczy ciarki mnie przeszły. Aparat upada tylko raz
młoda jest.....spadnie raz i zacznie nakładać
Znajoma ostatnio utopiła aparat (co prawda kompakt ale zawsze to strata) właśnie przez to że paska nie miała założonego
Bertone napisał(a):
... moją uwagę zwrócił pasek od aparatu
10zer napisał(a):
aby było śmieszniej aparat nie był tej laski
ja mam taki nawyk, że komu bym nie dawał aparatu pilnuję by pasek był na szyi