anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Dołącz teraz - stań się częścią naszej społeczności!

Zakup sprzęty w salonie Sony - Darmowe Szkolenie?

profile.country.pl_PL.title
tad29-----
Poszukiwacz

Zakup sprzęty w salonie Sony - Darmowe Szkolenie?

Witam,
Niedawno zakupiłem A 580 w salonie Sony - obiecano mi że dzięki temu zyskuje także możliwość Bezpłatnego uczestnictwa w szkoleniu fotograficznym Sony.
Czekam już chyba 2-miesiąc na jakieś szkolenie. Dzwoniąc do Salonu sony otrzymuje odp że jeszcze nie ma żadnych szkoleń, natomiast na stronie akademii sony są non-stop nowe terminy- widnieje tam też zapis iż zakup sprzętu w salonie sony uprawnia to bezpłatnego udziału w wybranym szkoleniu :c7 .
Czy w takim razie to co mówi Sony, a także to co widnieje na stronie akademii Sony, chodzi mi tutaj o bezpłatne szkolenia to JEDNA WIELKA ŚCIEMA?
Czy może ktoś skorzystał z takiego szkolenia? :c69

Pozdr.

6 ODPOW. 6
profile.country.PL.title
kris..
Pasjonat

tad29 napisał(a):

Witam,
Niedawno zakupiłem A 580 w salonie Sony - obiecano mi że dzięki temu zyskuje także możliwość Bezpłatnego uczestnictwa w szkoleniu fotograficznym Sony.
Czekam już chyba 2-miesiąc na jakieś szkolenie. Dzwoniąc do Salonu sony otrzymuje odp że jeszcze nie ma żadnych szkoleń, natomiast na stronie akademii sony są non-stop nowe terminy- widnieje tam też zapis iż zakup sprzętu w salonie sony uprawnia to bezpłatnego udziału w wybranym szkoleniu :c7 .
Czy w takim razie to co mówi Sony, a także to co widnieje na stronie akademii Sony, chodzi mi tutaj o bezpłatne szkolenia to JEDNA WIELKA ŚCIEMA?
Czy może ktoś skorzystał z takiego szkolenia? :c69

Pozdr.

Zacznę od pytania: dlaczego wątek w dziale o a580? Oj.... Przenosimy, przenosimy ....
Chciałbym znać odpowiedź na twoje pytania, nie mniej jednak nikt z sony centre mi się nie spowiada.
Pretensje, żale, pytania itp. moim zdaniem powinieneś kierować do KONKRETNEGO sklepu/sprzedawcy. Salony SONY Centre to mimo wszystko prywatne sklepy (poza centrum w Warszawie na JP). Jeżeli zagwarantowano Tobie bezpłatny udział w szkoleniu, to możesz się go domagać, ale nie od SONY, a od konkretnego sklepu SONY Centre. Dzwoń. Pisz. Aż do skutku. Ja również nie lubię, jak ktoś mi coś obiecuje, a potem kicha. Także POWODZENIA i udanego szkolenia życzę :D

Quartz.
Użytkownik

Jeśli można wiedzieć - to gdzie na stronie Akademii Sony Centre: http://akademiasony.pl/ wyczytałeś, że masz prawo do darmowego szkolenia?

Bo też kupowałem aparat w SC i nikt mi nie powiedział, że mogę mieć szkolenie za darmo.

Jak coś, to podeślij źródło tej informacji ;)

tad29-----
Poszukiwacz

Bardzo proszę: :|
http://akademiasony.pl/ascf.htm

Natomiast przy zakupie wypełniałem formularz zgłoszeniowy i miałem czekać na termin - terminy widzę że są natomiast ja szkolenia nie mam.

tad29-----
Poszukiwacz

Zacznę od pytania: dlaczego wątek w dziale o a580? Oj.... Przenosimy, przenosimy....

Ups - sorry :c6

Quartz.
Użytkownik

Dzięki za odpowiedź - ja dzwoniłem i jest tak, jak podejrzewałem. W przypadku moich zakupów, żadne szkolenie mi się nie należy :) Lex retro non agit, czy jakoś tak... :D

profile.country.PL.title
kris..
Pasjonat

tad29 napisał(a):

Bardzo proszę: :|
http://akademiasony.pl/ascf.htm" target="_blank

Natomiast przy zakupie wypełniałem formularz zgłoszeniowy i miałem czekać na termin - terminy widzę że są natomiast ja szkolenia nie mam.

a może jest tak,że są szkolenia dla klientów, ale też i są szkolenia dla innych ludzi ?
Tak, jak już wcześniej napisałem uważam,że nie SONY, a KSK Dystrybucja jest za to odpowiedzialna (i za Twoje zaproszenie i za szkolenia). Zatem to do nich "uderzaj" i napieraj. Jeśli obiecali, to powinni się wywiązać :D

Pozdrawiam,
kris