- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Subskrybuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś nieodpowiednią zawartość
Witam,
Zauważyłem że po wyłączeniu przeglądarki i po ponownym wejściu na forum nie jestem już zalogowany 😞 Nie widzę opcji "pamiętaj mnie", albo z moja przeglądarką coś nie tak.
Pozdrawiam
Piotr
Rozwiązane! Idź do rozwiązania.
Zaakceptowane rozwiązania
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Subskrybuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
Witaj,
na forum -z uwagi na wysoki poziom zabezpieczeń - nie ma możliwości ustawienia automatycznego logowania znanego z innycyh forum internetowych. Do automatycznego wylogowania dojdzie po wyłączeniu przeglądarki lub po upływie odpowiedniego czasu (który na tę chwilę wynosi ok.30min).
Pozdrawiam,
kris
FF. 14mm. 35mm. 50mm. 85mm. 135mm. 500mm. 70-210
thank god i'm a photographer
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Subskrybuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
Witaj,
na forum -z uwagi na wysoki poziom zabezpieczeń - nie ma możliwości ustawienia automatycznego logowania znanego z innycyh forum internetowych. Do automatycznego wylogowania dojdzie po wyłączeniu przeglądarki lub po upływie odpowiedniego czasu (który na tę chwilę wynosi ok.30min).
Pozdrawiam,
kris
FF. 14mm. 35mm. 50mm. 85mm. 135mm. 500mm. 70-210
thank god i'm a photographer
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Subskrybuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
I domyślam się że nie uważasz, że to gruba przesada Jest jakiś konkretny powód aby nie używać cookies, nie zezwalać na autologowanie, i w pakiecie wylogowywać po 30min?
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Subskrybuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
Cześć,
Powód jest jeden.
To jest platforma firmowa i obowiązują tutaj troszkę inne, niż na innych forach, zasady związane z polityką bezpieczeństwa. I te zasady raczej się nie zmienią, niezależnie od naszego widzimisię.
Pozdrawiam