Podziel się wrażeniami!
Witam, zakupiłem tv sony
i mam problem bo nie wiem jak można otrzymać adapter wifie od Sony
a jest obecnie ta promocja przy zakupie tv sony adapter wifie gratis....
bede wdzieczny za jaką kolwiek pomoc
W regulaminie jest napisane, że zostanie on odesłany na adres, tak więc chyba nie ma się o co martwić. Może wysyłają inną przesyłką.
Rozmawiałem dzisiaj z Klientem, który odebrał dzisiaj tablet i też nie miał dowodu zakupu - dzwonił w tej sprawie i uzyskał informację, że dowód zakupu będzie odsyłany inną przesyłką. Więc spokojnie.
" Witam,
dziękujemy za kontakt z firmą Sony Europe.
Panie .... ,
Proszę się nie niepokoić. Oryginał dowodu zakupu zostanie panu zwrócony przesyłką pocztową niezależnie od upominku, prawdopodobnie z kilkudniowym opóźnieniem względem otrzymania samego prezentu. Takie informację otrzymaliśmy po kontakcie z jednostką francuską zajmującą się realizacją tejże promocji.
W razie jakichkolwiek pytań prosimy o ponowny kontakt.
Z poważaniem, ... "
trzeba cierpliwie czekać
sieka90 napisał(a):
Witajcie przyjaciele, z tego co ja wiem to aby dostać pocztą adapter wifi należy zamieścić w jednej kopercie zaadresowanej na:
SONY PROMOCJA
Custom Solutions N° A 20225
13102 Rousset CEDEX
FRANCE
Koperta powinna zawierać:
-oryginał paragonu (najlepiej oryginał odkserować i zatrzymać kopię - tak na wszelki wypadek)
-wycięty z OPAKOWANIA telewizora Sony BRAVIA kod EAN i numer seryjny produktu(mieści się on na węższej części opakowania po którejś z dwóch stron),
-wydrukowany i wypełniony formularz rejestracyjny (jeśli wydrukowanie otrzymanego
formularza rejestracyjnego nie jest możliwe, należy przesłać swoje imię, nazwisko, adres
i mail wraz z kodem udziału napisane czytelnie na kartce papieru);
Więcej info, tak jak było to podawane we wcześniejszych linkach to - http://www.sony.pl/hub/promocja" target="_blank
Pozdrawiam : )
A jakis email ,telefon adres znalesc mozna do nich do francji sony ktory organizuje to by sie dowiedziec czy dotarlo i kiedy przysla dokumenty z wifi?Wramach promocji ktora trwa bo narazie zero wszytskiego jestem cierpliwy ale cos za dlugo trwa
Bądźcie cierpliwi,wysłałem dokładnie 30.11.2011r. dokumenty do Francji,02.12.2011r list wyszedł z Polski ,na stronie:http://www.sony.pl/promocja/ status "nie otrzymaliśmy jeszcze Twojego dowodu zakupu"zmienił mi się dopiero 23.12.2011r. na "dziękujemy,rejestracja przebiegła pomyślnie"coś takiego...Dziś o 0.10 status zmienił mi się na "Produkt został wysłany. Otrzymasz go wkrótce"i dostałem maila.Przed 10 minutami czyli 05.01.2012r.otrzymałem przesyłkę jeszcze bez zwrotu dokumentu.Więc trzeba cierpliwości,to naprawdę długo trwa,ale jednak warto czekać.Pozdro
Ja wysłałem wszystko 29 listopada i wczoraj otrzymałem adapter wifi. Wcześniej byłem załamany obrazem 3D, ale teraz muszę przyznać, że hoć bez fajerwerków, to filmy 3D, które można zobaczyć po podłączeniu tv do neta są całkiem, całkiem.
Mi juz też doszedł list dokumenty wszytskie i rejestracja przebiegla pomyslnie wkrotce wyslemy ci wifi.
List z dokumenatmi sony bravia tv wyslalem 13 grudnia a dzisiaj 6 stycznia dotarl juz długo idzie trzeba byc cierpliwym
Koledzy i macie te dowody zakupu już?Bo mnie nadal nie odesłali go...
dalej nic tez juz troche czekam