anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Dołącz teraz - stań się częścią naszej społeczności!

bravia 46 ex500 czy ex 720

profile.country.en_GB.title
Fankis
Początkujący

bravia 46 ex500 czy ex 720

witam.jak w temacie..chce kupić bravia 46 cali..najbardziej mi zalezy na obazie,filmy blu ray i ps3..co byście polecali??jakoś obrazu najwazniejsza..do 4000 tys zł..czy lcd zwykły jest gorszy od podswitlenia rogowego led?

19 ODPOW. 19
profile.country.pl_PL.title
cogito.
Początkujący

Witam.
Z tych dwóch modeli stawiał bym na EX720. Ma on nowy procesor obrazu który jest sporym krokiem w stronę jeszcze lepszej jakości obrazu. Do tego pokaźna liczba funkcji internetowych. Obraz z tego telewizora jest bez zarzutu. Jeśli jednak masz możliwości to wybierz się do salonu firmowego Sony i przekonaj się na własne oczy ;-)

Fankis
Początkujący

własnie nie mam możliwości porównania danych modeli.. :(..widzialem w akcji hx800 i zwariowałem.. :)..czytałem gdzies że ex720 ma lepszą jakość obrazu od hx800..a są jakies inne udane modele..tv kupuje na kolejne kilka lat i niechciałbym żałować zakupu..co byście doradzili??

cogito.
Początkujący

Wielu użytkowników tego forum zapewne poleciło by HX800 jeśli tylko jest w Twoim zasięgu finansowym. Jakość obrazu faktycznie jest bardzo dobra. Przewagą EX720 jest tylko większa ilość funkcji internetowych.

sadam_
Użytkownik

Jeżeli można gdzieś jeszcze trafić HX800 to brałbym - powinien mieć dobrą cenę a brakujące funkcje spokojnie można nadrobić przy pomocy BDP-S780.

Fankis
Początkujący

szukam ale niema.. :(..gdybym mieszkał w Polsce to niebyło by problemu,ale meszkam w niemczech a tu nie moge znaleść..bravia ex 720 kosztuje teraz 900e w MM promocja,a ex 520 750e..opłaca sie dokladać do 720?

Woytas_PL
Początkujący

TAK

Mylagos
Użytkownik

Nowy procesor obrazu, oraz spora ilość funkcji internetowych ( to o czym pisał Cogito), moim zdaniem, jest warte dołożenia do modelu EX720.

cogito.
Początkujący

Tutaj ja również brał bym EX720 :) O ile oczywiście nie było by HX800. Najlepsze rozwiązanie zaproponował sadam :thumbsup:

Fankis
Początkujący

kurcze nie mam możliwości zakupienia hx800 poprostu go niema w de.. :(..czytam troche o tym ex 720 i ludzie narzekają..(zródło hdtv)..mam dylemat teraz..interesuje mnie tylko SONY...co byście jeszcze polecili??tak 4000 46 cali??