Podziel się wrażeniami!
witam.jak w temacie..chce kupić bravia 46 cali..najbardziej mi zalezy na obazie,filmy blu ray i ps3..co byście polecali??jakoś obrazu najwazniejsza..do 4000 tys zł..czy lcd zwykły jest gorszy od podswitlenia rogowego led?
To może model KDL-46NX700 - w internecie widzę dobre opinie o nim. Dobrze by było jakbyś odwiedził jakiś sklep czy Salon Sony i sam się przekonał jak sprawują się dane modele TV.
Fankis, hdtv to specyficzne forum. Tam masz do czynienia z ludźmi którzy patrzą na telewizor nie jako końcowy odbiorca a jako tester. A kto zrobi ostrzejszy test i znajdzie więcej błędów ten jest bardziej poważany. Cenię ich za wiedzę i spory profesjonalizm ale często ich opinie są znacznie przesadzone. Nie twierdzę bynajmniej, że wszelkie telewizory są wolne od pewnych niedogodności. LCD czy też LED mają swoje zalety ale też pewne wady. Mimo to ja osobiście nie widzę nawet 1/3 wymienianych przez tamtejszą społeczność wad w różnych modelach. A na wzrok jeszcze nie narzekam
Jeśli masz taką możliwość to zrób tak jak radzi Mylagos. Pamiętaj tylko o tym, że w sklepach telewizory są zazwyczaj zestrojone na inne ustawienia jakości obrazu a i samo światło z jarzeniówek ma spory wpływ na efekt końcowy.
rozumiem,tylko włąsnie mi wszystkie sony sie podobają,i nie widze duzo róznic,na tych wyświetlanych bajkach... ..a i tak sie nie znam,dlatego tu pytam..
..chyba wezme tego ex 720,bo hx tutaj niema..chyba to udany model i bede z niego długo zadowolony..mam nadzieje..
dzownilem do MM w Bielsku-Białej,rozmawialem z pracownikiem działu tv,przedstawicielem SONY,maja na stanie hx800 i ex 720...powiedział mi,że on na moim miejscu brałby ex720..uważa,że obrazy maja na tym samym poziomie,a ex ma wiecej funkcji multimedialnych...
Proponuję pojechać, poprosić by oba TV ustawić w ten sam sposób i samemu ocenić.
niemam takie możliwości by je porównać..Hx 800 kupowałbym w pl a ex w niemczech..niema tutaj hx800..czym sie róznie dynamic edge led od edge led??
http://www.sony.pl/hub/telewizory-lcd/nowosci/3/article/id/1237478933477 Informacje o tych technologiach.
dzieki wielkie..Chyba jednak wezme tego ex720,czytałem że sprawdza sie do ps3 jak najbardziej..
Pamiętaj tylko o przełączeniu telewizora w specjalny tryb do gier i wszystko będzie ok 
Posiadam EX725 i PS3, głównie gry zespołowe takie jak Fifa 2012, PES 2011, Mortal Kombat (świetna gra dla paru osób
), oraz UFC. Nie zaobserwowałem spóźnień, a jakość obrazu i przyjemność z gry bardzo fajna.