anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Dołącz teraz - stań się częścią naszej społeczności!

EX720 telewizja cyfrowa

Tomek107
Początkujący

EX720 telewizja cyfrowa

Witam,zrobiłem autoprogramowanie telewizji cyfrowej naziemnej telewizor wyszukał 14 stacji z czego tylko 6 chodzi a na pozostałych jest brak sygnału orientuje się ktoś czemu te kanały nie chodzą w drugim pokoju mam telewizor Samsunga a mój sąsiad ma Panasonica i na tych telewizorach te pozostałe kanały chodzą.

13 ODPOW. 13
DRSteell
Początkujący

Dzięki, czyli ta opcja + PIP to póki co niepotrzebny bajer a nie wspomnę już o funkcji nagrywania wrrrrrr

profile.country.pl_PL.title
Zimny_
Użytkownik

Nagrywanie jak i PiP wymaga przetworzenia sygnału poprzez wbudowane tunery. Tak więc póki nie ma podłączonej anteny, nie ma możliwości wykorzystania tych opcji.
Jednym z rozwiązań może być podłączenie pokojowej anteny. Zasięg działania jest ograniczony, także odbiór kanałów będzie zależał od odległości między anteną a nadajnikiem telewizji cyfrowej.

profile.country.pl_PL.title
cogito.
Początkujący

Najpierw proponował bym porozmawiać z kimś kto w okolicy ma taką antenę bo może się okazać, ze w Twoim miejscu zamieszkania antena pokojowa nie wystarczy.

DRSteell
Początkujący

Póki co tym opcjom mówie NIE, żal ale mam kablówkę i HD to musi mi styknąć. Dzięki za informację. Chodź jest jeszcze opcja żę podłączając kartę z mojej kablówki tam ten bajer C+ to cyfrową TV będę miał ale to też nikt nie daje gwarancji że zadziała.