anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Dołącz teraz - stań się częścią naszej społeczności!

jaka 40 do ok.2500zl

profile.country.en_GB.title
Fankis
Początkujący

jaka 40 do ok.2500zl

Pilnie potrzebuje kupic 40 jak w temacie..chcialbym juz z podswietleniem Led,telewizor ma rluzyc playstation 3 i tv sport w hd....zastanawiam sie nad ex720,ex 531..jakie inne modele moze?

3 ODPOW. 3
profile.country.pl_PL.title
cogito.
Początkujący

Sporo osób ma EX720 i pozytywnie go ocenia. Szczególnie jakość programów w jakości HD. W Twoim zasięgu cenowym chyba będzie to najlepszy wybór. Jeśli wyżej to już seria NX. Jeśli kupujesz TV na dłużej to warto się zastanowić ;-)

Pozdrawiam
cogito

profile.country.en_GB.title
Fankis
Początkujący

dzieki wielkie Cogito za odpowiedzi na moje posty..sprawa jest tego typu,ze bede sie przeprowadzal do mieszkania noweio niedlugo i nie wrem jaka bedzie odleglosc od tv.ale mysle powaznie nad 46 cali hx800,szczena mi opadla jak zobaczylem to cudo..obecnie posiadam 32 w4000..tak sobie mysle,ze poczekam do swiat i wychacze hx800 jeszcze taniej..niechce wydac na 40 wiecej niz 3tys i 46 4tys..jestem pod wielkim wrazeniem hx800.. :)jak zasiade przy fifie to L4..heh

profile.country.pl_PL.title
Zimny_
Użytkownik

Jak przesiadałem się z W4500 na W5500 - nie byłem w szoku. Modele prezentowały obraz na podobnym poziomie. Jak przesiadłem się z W5500 na EX720 - byłem w pozytywnym szoku :D Jest inna sprawa, jak testujesz jakiś model przez parę dni, niż jak się przyzwyczaisz do danego typu obrazu i przesiadasz się na dłuższy czas na lepszy. Każdy telewizor ma inny charakter obrazu, cechy które zauważasz i przyzwyczajasz się po pewnym czasie. Coś pięknego zamienić na wyższy model i całkowicie innej technologii :thumbsup: W Twoim przypadku zamiana już 3-4 letniego W4000 na model z wyższej półki HX800 - będziesz w szoku ile można z niego wycisnąć :D Zazdroszczę Ci, bo lubię takie zaskoczenia :c6 Polecam na początek poznać ustawienia obrazu i włączyć tryb gry przy PS3.
Również polecam ściągnąć demo Fifa 2012 z PS Store :D Nie wiem, czy miałeś okazję grać w tę grę, ale moim zdaniem różnice w stosunku do poprzedniej wersji są dosyć wyraźne. Sam sposób poruszania się, odbierania piłek i strzałów wydaje się inny. Czy lepszy - jeszcze nie przyzwyczaiłem się.. Do tego grafika ładniejsza. Grałem na 4 osoby - po dwie w każdej drużynie. Fajna zabawa :D