Podziel się wrażeniami!
Pilnie potrzebuje kupic 40 jak w temacie..chcialbym juz z podswietleniem Led,telewizor ma rluzyc playstation 3 i tv sport w hd....zastanawiam sie nad ex720,ex 531..jakie inne modele moze?
Sporo osób ma EX720 i pozytywnie go ocenia. Szczególnie jakość programów w jakości HD. W Twoim zasięgu cenowym chyba będzie to najlepszy wybór. Jeśli wyżej to już seria NX. Jeśli kupujesz TV na dłużej to warto się zastanowić
Pozdrawiam
cogito
dzieki wielkie Cogito za odpowiedzi na moje posty..sprawa jest tego typu,ze bede sie przeprowadzal do mieszkania noweio niedlugo i nie wrem jaka bedzie odleglosc od tv.ale mysle powaznie nad 46 cali hx800,szczena mi opadla jak zobaczylem to cudo..obecnie posiadam 32 w4000..tak sobie mysle,ze poczekam do swiat i wychacze hx800 jeszcze taniej..niechce wydac na 40 wiecej niz 3tys i 46 4tys..jestem pod wielkim wrazeniem hx800.. jak zasiade przy fifie to L4..heh
Jak przesiadałem się z W4500 na W5500 - nie byłem w szoku. Modele prezentowały obraz na podobnym poziomie. Jak przesiadłem się z W5500 na EX720 - byłem w pozytywnym szoku Jest inna sprawa, jak testujesz jakiś model przez parę dni, niż jak się przyzwyczaisz do danego typu obrazu i przesiadasz się na dłuższy czas na lepszy. Każdy telewizor ma inny charakter obrazu, cechy które zauważasz i przyzwyczajasz się po pewnym czasie. Coś pięknego zamienić na wyższy model i całkowicie innej technologii
W Twoim przypadku zamiana już 3-4 letniego W4000 na model z wyższej półki HX800 - będziesz w szoku ile można z niego wycisnąć Zazdroszczę Ci, bo lubię takie zaskoczenia
Polecam na początek poznać ustawienia obrazu i włączyć tryb gry przy PS3.
Również polecam ściągnąć demo Fifa 2012 z PS Store Nie wiem, czy miałeś okazję grać w tę grę, ale moim zdaniem różnice w stosunku do poprzedniej wersji są dosyć wyraźne. Sam sposób poruszania się, odbierania piłek i strzałów wydaje się inny. Czy lepszy - jeszcze nie przyzwyczaiłem się.. Do tego grafika ładniejsza. Grałem na 4 osoby - po dwie w każdej drużynie. Fajna zabawa