Podziel się wrażeniami!
witam
bardzo proszę o pomoc, otoz posiadam tv bravia kdl 40l 4000 i chcialabym kupic urzadzenie bluetooth ktore moglabym podlaczyc ze sluchawka, czy istnieje taka mozliwosc? bo wiem ,ze sa telewizory ktore maja juz wbudowane urzadzenie bluetooth ,jezeli istnieje taka mozliwosc to prosze o jakies propozyzje urzadzenia ,dziekuje
A czy jesteś pewien, że bluetooth właśnie w ten sposób można w innych TV wykorzystać? Póki co wiem tylko o tym, że za pomocą bluetooth można w niektórych modelach odtwarzać muzykę lub zdjęcia z kompatybilnych modeli telefonów. Na szersze zastosowanie tej technologii nie trafiłem. W Twoim modelu nie ma bluetooth więc operacja wydaje mi się niemożliwa.
Pozdrawiam
cogito
No wlasnie tez nie jestem pewna,aczkolwiek chcialam mezowi zrobic prezent i chyba pozostaje mi zakup sluchawek bezprzewodowych:)
Spora porcja wiedzy i modeli do wyboru znajduje się tutaj. Znajdziesz tam oczywiście słuchawki bezprzewodowe, ale nie tylko. Są i wspomniane bluetooth których wczoraj nie mogłem odnaleźć. Nie znalazłem jakiejkolwiek informacji o tym żeby współpracowały z TV. Słuchawki takie muszą być sparowane z innym urządzeniem które obsługuje transmisję przez bluetooth. Twój TV jak już pisałem nie ma takiej funkcji. W razie dalszych pytań oczywiście zapraszam na forum
Pozdrawiam
cogito