Podziel się wrażeniami!
Witam.
Mój trzy letni synek rzucił zabawką w ekran i mam pękniętą matryce jest możliwa wymiana, no i czy to jest opłacalne. czy raczej nic nie da się zrobić??
xmarekx napisał(a):
A co do serwisu extra to jedna wielka ściema, bo to piszą w przypadkach losowych to zdarza się jeden na milion. Więc nie opłaca się go wykupywać.
Pewnie, że taka gwarancja ma swoje zalety. Zobacz gdyby twój synek nie rzucił zabawki na ekran to nadal byś się cieszył z telewizora, ale stało się tak a nie inaczej... I właśnie wtedy taka gwarancja ma sens. A mając małe dzieci w domu, niestety ale trzeba się liczyć z usterkami różnego rodzaju sprzętu takie to już uroki macierzyństwa
No i właśnie w tym problem, że nie czytacie dokładnie, tylko to co piszą grubymi literami. Bo jak zaczniesz czytać cały regulamin a tam pisze, co to jest "zdarzenie losowe" według producentów sony. Są wymienione jakieś pierdoły co nigdy przeważnie się nie wydarzą i nie pisze nic o stłuczeniu matrycy. Więc jak pisałem wcześniej to jedna wielka ściema.
Najprościej nie produkować części bo i tak kupisz następny telewizor bo przecież na tym to polega.