anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Dołącz teraz - stań się częścią naszej społeczności!

logowanie w PlayMemories

barti789
Poszukiwacz

logowanie w PlayMemories

witam mam problem probóje sie zalogowac a podaje mi ze zly pin wprowadzam,zmienilem juz pin i nadal to samo prosze o pomoc

15 ODPOW. 15
barti789
Poszukiwacz

dodam jeszcze ze to jest nowy tv i poraz pierwszy chcialem sie zalogowac i nie moge

barti789
Poszukiwacz

czy ktos mi pomoze??????

fundil
Poszukiwacz

Też mam problem z rejestrascją. Wyskakuje okienko że strona nie dostępna  

tomek_olszak
Nowicjusz

Pobierz wszystkie najnowsze aktualizacje, zarejestruj urządzenie (sprawdz dokładnie numer seryjny), następnie wprowadz i aktywuj urządzenie w Sony Ent Network podczas aktywacji niezbedny jest kod wyświetlany w TV. Dzisiaj robiłem tę samą czynność koledze i tv otrzymał informację o koncie w ciągu kilku sekund po zatwierdzeniu na stronie aktywacji.

Jeśli to wszystko zostało wykonane polecam wyrejestrowanie sprzętu i jego powtórne zarejestrowanie.  Istotne jest aby konto w my sony i SEN były takie same.

Pozdrawiam

Andrzej

fundil
Poszukiwacz

Niestety za każdym razem kończy się fiaskiem.

Na stronce sony chce żeby mu podać literowe hasło a w TV pin z cyfr.

O jaki pin chodzi  

fundil
Poszukiwacz

No i lipa znam już pin i dalej na TV hasełko że nie poprawny pin. Ręce mi opadają. Chyba go oddam. W LG przynajmniej jest jakiś wsparcie    

Yastschomp
Poszukiwacz

witam Kolego,

udało Ci się coś wymyślić? ja utworzyłem konto w SEN dopiero wczoraj, ale ni w ząb nie łączy mnie BRAVIA. Stały komunikat, że Uwierzytelnienie nie powiodło się, sprawdx kod pin ble ble ble...

Jestem pewien, że wiem, jaki kod PIN wpisałem jako konfiguracja w PC, ale nawet gdybym chcial go zmienić, to nie wiem gdzie. Tak, czy inaczej lipa.

Daj znać, gdy Ci sie coś uda

jedrus1
Poszukiwacz

Wina lezy po stronie Sony, u mnie aplikacja na tv działała przez kilka miesięcy bez problemu, natomiast ostatnio również nie mogę sie zalogować. 

profile.country.PL.title
Agnieszka_J
Moderator

Możliwe że nieporozumienie polega tutaj na myleniu "literowego hasła" - kodu aktywacyjnego z tworzonym na komputerze samodzielnie numerycznym PIN.

Rejestrując należy zwrócić uwagę, że najpierw telewizor wyświetla alfanumeryczny kod rejestracji który wpisujemy na komputerze podczas rejestracji telewizora do SEN. Następnie na komputerze tworzymy (wpisujemy) własny PIN numeryczny który po pomyślnym zakończeniu rejestracji należy przepisać do telewizora.

Poniżej podajemy link do instrukcji opatrzonej zdjęciami poszczególnych kroków, do której można się odnieść w razie wątpliwości:
http://guide.playmemoriesonline.com/help/pl/tv/pmo-preparation.html

Pozdrawiam,

Agnieszka_J