anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Dołącz teraz - stań się częścią naszej społeczności!

logowanie w PlayMemories

barti789
Poszukiwacz

logowanie w PlayMemories

witam mam problem probóje sie zalogowac a podaje mi ze zly pin wprowadzam,zmienilem juz pin i nadal to samo prosze o pomoc

15 ODPOW. 15
Yastschomp
Poszukiwacz

Pani Agnieszko J....

doskonale wiem, na jakie hasło zmieniłem te z ekranu telewizora. Ponadto precież nie wpisywałbym z pilota hasła składającego się z pięciu liter...

abstrahując, czy można zresetować cyfrowe hasło, na jakie zmieniłem te literowe z ekranu TV??? W jaki sposób? bo przeciez nie wierzę, że nie da się tego zrobić... wówczas ustalę nowe z pięciu cyfr, wpiszę ponownie i udowodnię, że te nie w tym tkwi problem. Zwłaszcza, że wiele osób już o takich problemach, jak mój wspomina.

profile.country.PL.title
makgajwerek
Poszukiwacz

U mnie też lipa: cały czas komunikat " wpisanie nie udało się sprawdź PIN i spróbuj ponownie"

Jak próbuję aktywować nowy tv i w PMO chcę aktywować inne konto i wpisuję kod aktywacji skłądający się z 5 liter w necie pojawia się komunikat "Urządzenie zostało już aktywowane."

HEEEEEELP!!!!!!!!!!!

fundil
Poszukiwacz

No niestety Sony nas olało. Ja od kilku misięcy nie mogę się zalogować w PM. Zadnej odpowiedzi od strony Sony   

profile.country.PL.title
makgajwerek
Poszukiwacz

Od paru dni info, że pzreprowadzają prace konserwacyjne 😞

profile.country.PL.title
Richiger-66.
Użytkownik

aby temat wyjaśnić definitywnie podaję, co otrzymałem w odpowiedzi na skrzynkę mailową: "21 listopada 2014 r. ogłosiliśmy, że na marzec 2015 r. planujemy wdrożenie aktualizacji systemu w celu dodania nowych funkcji i ulepszenia całego systemu PlayMemories Online (*). Obecnie potwierdzamy, że ta aktualizacja odbędzie się zgodnie z poniższym harmonogramem: [Okres konserwacji dla aktualizacji systemu](UTC) Od 0:00 19 marca do 26 marca 2015 r. (planowany). W powyższym okresie nie będą dostępne żadne usługi serwisu PlayMemories Online. Przepraszamy za wszelkie niedogodności spowodowane tą dłuższą przerwą w działaniu serwisu.
Mamy nadzieję, że w przyszłości będziesz kontynuować korzystanie z serwisu PlayMemories Online." - ja mam nadzieję, że po tym terminie w końcu wszystko zadziała jak powinno i wszyscy użytkownicy Bravii będą zadowoleni na zawsze z tej usługi po tak długim okresie poprawiania orogramowania i eliminowania błędów w działaniu.

Pozdrawiam,
Ryszard Ka
fundil
Poszukiwacz

N o i wkońcu się udało. Po ostatniej aktualizacji i pracach konserwatorskich zaczeło smigać.

Rada o demnie. Usuńcie szprzęt z zarejestrowanych i wpiszcie go od nowa pinu nie zmieniajcie.