anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Dołącz teraz - stań się częścią naszej społeczności!

Problem z Internet Video - Ipla

profile.country.en_PL.title
spens1988
Nowicjusz

Problem z Internet Video - Ipla

Witam na wstępie jako nowy forumowicz,

Zarejestrowałem się gdyż w moim odbiorniku (32EX500) wystąpił problem z odtwarzaniem zawartości z Ipla.tv Gdybym mógł prosić posiadaczy tegoż modelu (ewentualnie innych ex'ów) o sprawdzenie działania usługi byłbym wdzięczny. Krótko co u mnie się dzieje - po wybraniu dowolnego zasobu otwiera się 5-cio sekundowa reklama ipla.tv, a po jej zakończeniu... rozpoczyna się od nowa. I tak w kółko. Od dwóch dni występuje taki kłopot. Macie podobnie?

Pozdrawiam,

5 ODPOW. 5
katarzynka-----
Początkujący

Dziwna sprawa :c69 Ale z tego musi wynikać, że problem leży tylko i wyłącznie w działaniu aplikacji IPLA. Skontaktuj się z nimi pod adresem [email protected] i opisz krótko problem. Chyba tylko tyle można na początek zrobić.

spens1988
Nowicjusz

Dziękuję za pomoc. Już zwróciłem się do pomocy technicznej serwisu Ipla. Udało mi się znaleźć potwierdzenie problemu na forum ipli. Kilka użytkowników Sony opisuje podobnie usterkę.

katarzynka-----
Początkujący

Nie ma za co! Wygląda więc na to, że to większa sprawa. Oby jednak szybko problem został rozwiązany przez serwis IPLA, czego oczywiście życzę :thumbsup:

profile.country.pl_PL.title
cogito.
Początkujący

Wygląda na to, że wystąpił błąd w oprogramowaniu. Powinien zostać wyeliminowany przez aktualizację oprogramowania w telewizorze. Możliwe, że wystarczy też tylko interwencja kogoś z iPla aby sprawy wróciły do normy.

Pozdrawiam
cogito

spens1988
Nowicjusz

Wszystko już jest w porządku (sprawdziłem - potwierdzam). Oto wiadomość od serwisantów z Ipla:

Witam,

Z danych które posiadamy wynika, że problem na telewizorach Sony powinien być już rozwiązany.
Proszę o sprawdzenie poprawności działania aplikacji ipla w telewizorze.