Podziel się wrażeniami!
Witam!
Nie potrafię zalogować się doPlaymemories.Telewizor jest zarejestrowany.Nie wiem gdzie znaleźć i jak wpisać kod.czy ktoś potrafi mi pomóc?
Rozwiązane! Idź do rozwiązania.
Dzień dobry @alicja1956,
zadaliśmy Twoje pytanie Sony Support. Przekazuję odpowiedź.
Dopiero gdy rejestracja zostanie pomyślnie ukończona, wracamy do telewizora i na ekranie logowania wpisujemy wcześniej utworzony (w 5 punkcie instrukcji) nasz kod PIN i logujemy się.
Pozdrawiam serdecznie,
Karolina
Rozumiem,że byłeś już zalogowany a problem pojawił sie teraz?Ja po prostu nie mogę albo zwyczajnie nie umiem zalogowac sie po raz pierwszy.
Witaj alicja1956,
Poniżej podaję link do instrukcji przygotowanych przez Sony specjalnie, by ułatwić konfigurację i użytkowanie PlayMemories Online:
http://guide.playmemoriesonline.com/help/pl/tv/pmo
Mam nadzieję, że okażą się pomocne. Daj nam znać, jeżeli będziesz miała jeszcze jakieś wątpliwości.
Pozdrawiam serdecznie,
Agnieszka_J
Telewizor mam zarejestrowany i przez kilka miesiecy nie bylo problemu ale od jakiegos czasu wyskakuje błąd logowania.
Dzień dobry @alicja1956,
zadaliśmy Twoje pytanie Sony Support. Przekazuję odpowiedź.
Dopiero gdy rejestracja zostanie pomyślnie ukończona, wracamy do telewizora i na ekranie logowania wpisujemy wcześniej utworzony (w 5 punkcie instrukcji) nasz kod PIN i logujemy się.
Pozdrawiam serdecznie,
Karolina
Witam!
Serdecznie dziękuję za pomoc.Znalazłam opcję zmiany PIN-u i dalej z logowaniem już sobie poradziłam.
Życzę zdrowych,pogodnych Świąt Bożego Narodzenia,miłej,rodzinnej atmosfery i szczęścia w Nowym Roku.
Alicja.
Alicjo,
Bardzo się cieszymy, że udało się rozwiązać problem.
Również życzymy wesołych Świąt i szczęśliwego Nowego Roku!
Pozdrawiam serdecznie
Agnieszka_J
Witam!
Po próbie zalogowania na inne,nowe konto /męża/,które nie powiodło się,nie mogę zalogować się na swoim-dotychczas używanym.Problem ten przytrafił mi się po raz drugi-wtedy chodziło o pierwsze logowanie.Poprzednio pomogła zmiana PIN-u-teraz nie.Czy mogę liczyć na jakąś radę?