Podziel się wrażeniami!
Mam pytanie dlaczego na stronie dla najnowych modeli z linii 2015, model W805 nie występuje w wersji 55 calowej ?
Czy jest to po prostu nieuaktualnienie jeszcze do końca informacji na stronie dla nowych modeli 2015, czy ten model nie bedzie jednak ostateczenie występował w takim rozmiarze ?
Przy okazji zapyam kiedy jest planowane pojawienie sie w sprzedazy tego modelu na Polskim rynku ?
Rozwiązane! Idź do rozwiązania.
Witaj,
W ofercie będzie dostępny model 55 cali dla serii W805C.
W przypadku modeli z serii W85C, zgodnie z informacją na stronie - 108 cm (43”), 126 cm (50"), 164 cm (65") i 189 cm (75”).
Pozdrawiamy,
Sony Polska
Nikt nic nie wie ?
Dziękuje bardzo za info, czyli wychodzi ze oficjalna strona jeszcze nie jest do końca aktualna bo brakuje 55W805C
http://www.sony.pl/electronics/telewizory/w850c-w800c-series/specifications
Według np. tej rozpiski nie wiem czy oficjalna to W85C to modele 65, 75 cali (srebrna ramka), natomiast W80C 43,50,55 (czarna ramka)
takze tu sie zgadza
Pozdrawiam.
Sony Store Online twierdzi z kolei tak cytuję ich odpowiedz:
"seria W805C jest dostepna w rozmiarach: 43, 50, 65 i 75 Cali. Rozmiar 55 Cali nie jest planowany w Sony Store Online."
akurat 65 i 75 cali to nie seria W805C jak podali a W855C
Trochę dziwi mnie dlaczego nadal na stronie nie podano modelu 55W805C skoro są podane modele w specyfikacji 43, 50 calowe, no cóż trzeba chyba bedzie spokojnie poczekać
Mówicie Państwo ze bedzie taki w ofercie a wiadomo kiedy, czy bedzie to połowa maja tak samo jak modele z innymi przekątnymi z tej serii czyli W80/85C ?
W rozpisce tak jak Państwo mówicie jest tylko jaki moze być powód ze nadal nie wprowadzono go na stronach Sony ?
Mozna usunąć.