anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Dołącz teraz - stań się częścią naszej społeczności!

Sony 40Z5500

profile.country.pl_PL.title
santorynxd
Początkujący

Sony 40Z5500

Witam.

Ile mogę dostać za 40Z5500 ( jak nowy , 5 lat gwarancji , pudełko itp ). Ogólnie przepracowane ma 2-4 godzin dziennie wiec nie był mocno używany , pilot stan idealny ( zakurzony ). Nigdzie nie mogę znaleźć info ile on jest teraz wart , a chce zmienić sprzęt na większy ( to jest mój pierwszy LCD ).

6 ODPOW. 6
profile.country.en_GB.title
sadam_
Użytkownik

Na allegro jest nówka sztuka za 3999, z dwuletnią gwarancją.

santorynxd
Początkujący

sadam napisał(a):

widziałem , jednak to mi nie pomaga w wycenie swojego telewizora mam jeszcze 3,7 miesiąca gwarancji , stan jest jak nowy tylko nie mam do niego folii.

profile.country.en_GB.title
sadam_
Użytkownik

santorynxd napisał(a):

sadam napisał(a):

widziałem , jednak to mi nie pomaga w wycenie swojego telewizora mam jeszcze 3,7 miesiąca gwarancji , stan jest jak nowy tylko nie mam do niego folii.

Rozumiem, że tej gwarancji to jest jeszcze 37 miesięcy?
Co do ceny to trudno coś pisać - wszystko zależy od kupca ile będzie chciał zapłacić :D
Moim zdaniem trudno będzie wziąć więcej jak 3000-3200, bo dorzucasz niewiele i masz 40NX710 lub 40EX720 nówki sztuki. Spróbuj wystawić i zobaczysz jakie będziesz miał zainteresowanie.

santorynxd
Początkujący

tak tak 37 miesiecy nowki sztuki , myslalem ze ten model jakos utrzymal wartosc skoro jest taka legenda za mniej niz 3600 to nie oddam bo nie chce dorzucac wiecej niz 800-900 zl do nowego telewizora.

Zimny_
Użytkownik

Dlaczego chcesz go sprzedać?

MARIUSZEK32
Początkujący

santorynxd napisał(a):

chce zmienić sprzęt na większy

Ile cali ma mieć? Pewnie myślisz o kupnie któregoś nowszego modelu oferowanego przez sony. Fajnym zamiennikiem może być na przykład KDL-46EX720.