anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Dołącz teraz - stań się częścią naszej społeczności!

Telewizory w Sony Centre

bear_grylls
Początkujący

Telewizory w Sony Centre

Witam. Niedługo mam zamiar kupić nowy tv. Tradycja zobowiązuje i obowiązkowo będzie to Sony :) Czy w salonach sony centre można znaleźć nie produkowane już telewizory i czy będą jakieś zniżki :P ? Szukam dwóch modeli, tzn 46ex500 albo 55ex500 (w sumie jestem w kropce bo 55 jest trochę droższy a nie wiem czy z odległości około 3.5 m będzie się na nim dobrze oglądało/grało - może lepiej 46?). Proszę o pomoc!!

5 ODPOW. 5
profile.country.en_GB.title
sadam_
Użytkownik

Znaleźć pewnie się znajdzie, ale na 99% będą to egzemplarze ekspozycyjne. Do końca roku SC dają 5 lat gwarancji, na wszystkie modele.
Ja przy tej odległości postawiłbym na 46cali.

profile.country.pl_PL.title
Zimny_
Użytkownik

Jeśli planujesz głównie oglądać obraz w jakości HD, to przy 3.5m osobiście zdecydowałbym się na 55" :D Przyjemność dużo większa :D A dlaczego chcesz kupić akurat EX500?

Mylagos
Użytkownik

Dostać EX500 w SC, będzie naprawdę ciężko, więc musiałbyś poszukać w innych sieciach sklepów z RTV. Popieram również Zimnego w kwestii rozmiaru TV, 55 cali będzie dobrym wyjściem.

profile.country.en_GB.title
sadam_
Użytkownik

Ja dzisiaj próbowałem obejrzeć Epokę lodowcową 2 na 65HX920 z niecałych 3metrów - nie dałem rady :c9 Dla mnie przy tej odległości 46" to maks.
No ale każdy ma inne możliwości.

Zimny_
Użytkownik

Na 65" też bym nie dał rady :D Też dobór wielkości jest kwestią subiektywną. Nie wszyscy lubią oglądać telewizję na dużych rozmiarach... Jak widzisz, najlepiej samemu przetestować w salonie..