Podziel się wrażeniami!
Nie mamy luźnych rozmów, więc postanowiłem wrzucić do tematów ogólnych. Link, jakby kto nie widział:
http://antyweb.pl/sony-nie-odpuszcza-xperia-tablet-nadchodzi/
Całkiem ciekawe te plotki
a no
Choć ja już mam upatrzonego następcę Ski, to poczekam. Bo moje założenia zakładają wymianę tabletu po roku, czyli w październiku
Jaki to? Pewnie coś z Androidem... Samsung? Bo znając ciebie nie zgrzeszysz z Apple
Znając mnie, czy moje potrzeby? Za dobrze mi z usługami, które daje google i możliwości jakie daje otwarty system by się zamykać. Zamknięte systemy mają swoje plusy, ale ich ilość w moim przypadku jest za mała. Zwłaszcza w porównaniu do ICS'a, czy JB. Następcą na tę chwilę będzie samsung note 10.1, bo bywają takie sytuacje, że muszę coś zmienić np. w projekcie loga, czy wizualizacji www. Palec może i jest dobrym wskaźnikiem, ale nie jest tak precyzyjny, jak dobry 'rysik' No, ale zobaczymy co SONY pokaże - jest czas, się nie śpieszy. Wiem jedno: talet fajna sprawa. I prywatnie i służbowo
krisu, a miałeś tego Samsunga w ręku, czy myślisz, że z tym rysikiem wszystko będzie tak idealnie jak na reklamie?
Ja poszedłem na stoisko Samsunga i jakoś ten przeogromny Galaxy Note nie działa tak jak to pokazywali w reklamach. Precyzja troszkę kuleje.
Ale tam był Note, a nie tablet. Tutaj już jest nowsza wersja SPena. Ale do października lub listopada jeszcze sporo czasu i wiele ciekawych propozycji może się pojawić
kris napisał(a):
Ale tam był Note, a nie tablet. Tutaj już jest nowsza wersja SPena. Ale do października lub listopada jeszcze sporo czasu
i tu jest cała kwintesencja sprawy: jak ktoś oczekuje bajek z reklamy, to potem jest żal.pl. Ja nie kupuję reklamą, obrazem, czy PRowym bełkotem. Biorę do łapek, sprawdzam, pytam. Owszem, w praniu wiele wychodzi, jak chociażby złe umieszczenie, jak i sam kształt gniazda ładowania w Sce. Takich detali za pierwszym razem człowiek nie zauważy. Tu potrzebne jest po prostu doświadczenie w kupowaniu konkretnego typu sprzętu. Po roku już wiem na co zwrócić uwagę. Jedno jest pewne: slot kart SD to bajka, do której nikt z producentów tabletów z najwyższej półki nie chce dołączyć (poza SONY). A szkoda, bo SD jest wszędzie....nawet w pro puszkach 😕
Mnie wbudowany slot do szczęścia nie jest potrzebny, a przecież mogę dokupić sobie czytnik SD i działa to tak samo