Podziel się wrażeniami!
Witam. Mam pewien problem, otóż : chcę zrzucić zdjęcia z mojego aparatu i jest pewien problem, mianowicie, po wejściu w urządzenie wyświetlają się ikony trzech folderów. DCIM, PSP (bo mam na tej karcie save'y) i jakiś trzeci. W folderze DCIM są zawsze zdjęcia, lecz nie da się wejść, gdyż nie są to normalne foldery, tylko skróty do tych folderów. Nie mam pojęcia, co z tym zrobić. Zdjęcia na karcie normalnie są, lecz nie da się do nich dostać na komputerze. Błagam, pomóżcie.
Prowadzi do nikąd.
a sprawdź we właściwościach ile MB jest na tej karcie....no i nie odpowiedziałeś, czy możesz oglądać ukryte pliki
Skoro coś się dodało po zaznaczeniu "Pokaż ukryte pliki i foldery" to chyba mogę, czyż nie ? Ale żeby nie było : mogę oglądać ukryte pliki, jednakże nie ma w nich tego, czego szukam.
wybacz, nie widziałem drobnymaczkiem napisanego tytułu, nie wpadłbym na to, że tam może być Twoja odpowiedź...Dovakhiin napisał(a):
Skoro coś się dodało po zaznaczeniu "Pokaż ukryte pliki i foldery" to chyba mogę, czyż nie ?
Próbowałem przed chwilą i tam, to już mam kompletną pustkę.
Konfiguracja -> ustawienia -> wyświetlanie -> zaznacz "pokaż pliku ukryte...."
Coś masz nie tak z systemem albo czytnikiem. Spróbuj gdzie indziej bo już nie mam pomysłu co to może być....