Podziel się wrażeniami!
Witam serdecznie,
czy jest możliwość wgrania polskiego menu do w290 ?
Jeżeli aparat kupiłeś w Polsce to język masz wgrany. Trzeba go tylko wybrać w ustawieniach.
Niestety aparat jest z Anglii. Dlatego też pytam
Nie miałem w ręku aparatu z Anglii (z USA nie było polskiego) więc nie wiem czy jest tam wgrany nasz język. Spróbuj nacisnąć klawisz Menu, następnie kursorem w dół przewinąć wszystkie pozycje. Jeżeli znajdziesz zakładkę Language to w nią wejdź i odszukaj język polski. Jeśli go tam nie ma to sorry Winnetou - pozostaje nauka angielskiego
Żaden z aparatów Sony nie posiada możliwości wgrania języka polskiego jeśli nie jest to zrobione firmowo. Tzn jest taka możliwość, ale polega ona na wymianie całej płyty głównej i jest mało opłacalna
Już na samym początku sprawdziłem w menu czy nie ma polskiego języka. Ok skoro tak mówisz, pozostaje mi się pogodzić z angielskim menu.
Pozdrawiam i dzięki za odpowiedź.
Jeśli kupiony aparat nie ma polskiego menu, to znaczy że nie był przeznaczony na rynek europejski - został sprowadzony z innej strefy ekonomicznej (Stany, Kanada, Azja). Prawdopodobnie gwarancji europejskiej też nie ma...
Dziwna sprawa, co prawda kupiłem go okazyjnie, ale ładowarka jest z wtyczką europejską... No nic, skoro nie ma możliwości zmiany oprogramowania to trudno
Ładowarka jest oryginalna? Dostałeś również oprogramowanie?