Podziel się wrażeniami!
tak ku informacji podaję
UPS faktycznie a którego dnia sie wybieracie ???
piotruso napisał(a):
Piotrek -wchodzi każdy kto zapłaci....taki to jest profesjonalizm tych targów
niestety, ale targi te systematycznie tracą na wartości. Więcej tam fotoziutków i producentów albumów, niż producentów, dystrybutorów sprzętu foto/video.
kris napisał(a):
piotruso napisał(a):
To jest indywidualna decyzja każdego uczestnika. Targi trwają trzy dni (czwartek, piątek, sobota) i każdy odwiedza imprezę wtedy, kiedy mu to pasuje. Są osoby, które przyjeżdżają na wszystkie trzy dni i uczestniczą od początku do końca, ja osobiście zawsze przyjeżdżałem w piątek (drugi dzień targowy) ale w tym roku zastanawiam się czy nie przyjechać na dwa dni (czwartek i piątek). Tylko nie wiem czy w czwartek będę miał wejście, to jest dzień dla profesjonalistów, ludzi z branży itp. A ja jestem zwykły hobbysta.
http://www.mtl.lodz.pl/fair/web/index/id/146
Jeśli chodzi o targi to Kris ma racje
W tym roku niestety nie przyjadę przypadnie chrzest mojej wnuczki
a w poniedziałek 18 będę w Łodzi na koncercie Rogera Watersa
Pozdrawiam
kris napisał(a):
Więcej tam fotoziutków i producentów albumów, niż producentów, dystrybutorów sprzętu foto/video.
kris napisał(a):
Piotrek -wchodzi każdy kto zapłaci....taki to jest profesjonalizm tych targów niestety, ale targi te systematycznie tracą na wartości. Więcej tam fotoziutków i producentów albumów, niż producentów, dystrybutorów sprzętu foto/video.
Krzysztof napisał(a):
kris napisał(a):
Piotrek -wchodzi każdy kto zapłaci....taki to jest profesjonalizm tych targów niestety, ale targi te systematycznie tracą na wartości. Więcej tam fotoziutków i producentów albumów, niż producentów, dystrybutorów sprzętu foto/video.
W tym kontekście, równie profesjonalna jest Photokina. Tam również nie ma darmowych wejściówek, a liczba wystawców foto-drobiazgów przyprawia o ból głowy.
kris napisał(a):
ale producenci nie olewają tych targów