anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Dołącz teraz - stań się częścią naszej społeczności!

14-16 kwietnia 2011 - XIV Targi Film Video Foto, Łódź

TMiN-----
Początkujący

14-16 kwietnia 2011 - XIV Targi Film Video Foto, Łódź

tak ku informacji :D podaję

65 ODPOW. 65
profile.country.PL.title
piotruso
Znawca

UPS faktycznie :) a którego dnia sie wybieracie ???

To jest indywidualna decyzja każdego uczestnika. Targi trwają trzy dni (czwartek, piątek, sobota) i każdy odwiedza imprezę wtedy, kiedy mu to pasuje. Są osoby, które przyjeżdżają na wszystkie trzy dni i uczestniczą od początku do końca, ja osobiście zawsze przyjeżdżałem w piątek (drugi dzień targowy) ale w tym roku zastanawiam się czy nie przyjechać na dwa dni (czwartek i piątek). Tylko nie wiem czy w czwartek będę miał wejście, to jest dzień dla profesjonalistów, ludzi z branży itp. A ja jestem zwykły hobbysta.

profile.country.PL.title
kris..
Pasjonat

piotruso napisał(a):

To jest indywidualna decyzja każdego uczestnika. Targi trwają trzy dni (czwartek, piątek, sobota) i każdy odwiedza imprezę wtedy, kiedy mu to pasuje. Są osoby, które przyjeżdżają na wszystkie trzy dni i uczestniczą od początku do końca, ja osobiście zawsze przyjeżdżałem w piątek (drugi dzień targowy) ale w tym roku zastanawiam się czy nie przyjechać na dwa dni (czwartek i piątek). Tylko nie wiem czy w czwartek będę miał wejście, to jest dzień dla profesjonalistów, ludzi z branży itp. A ja jestem zwykły hobbysta.

Piotrek -wchodzi każdy kto zapłaci....taki to jest profesjonalizm tych targów :c9
niestety, ale targi te systematycznie tracą na wartości. Więcej tam fotoziutków i producentów albumów, niż producentów, dystrybutorów sprzętu foto/video.

Początkujący

Piotrek -wchodzi każdy kto zapłaci....taki to jest profesjonalizm tych targów :c9
niestety, ale targi te systematycznie tracą na wartości. Więcej tam fotoziutków i producentów albumów, niż producentów, dystrybutorów sprzętu foto/video.

niestety teraz wszędzie tak zaczyna byc.... :( jeszcze troche i rozstawią stragany z paskami rękawiczkami i spodniami

spolpabblo1pobgg
Początkujący

kris napisał(a):

piotruso napisał(a):

Czyli jako hobbysta spokojnie w czwartek wejdę? bo głupio by było pocałować klamkę :c7

profile.country.PL.title
kris..
Pasjonat

http://www.mtl.lodz.pl/fair/web/index/id/146

fotolabor.
Poszukiwacz

:c37
Jeśli chodzi o targi to Kris ma racje
W tym roku niestety nie przyjadę przypadnie chrzest mojej wnuczki :c4
a w poniedziałek 18 będę w Łodzi na koncercie Rogera Watersa :c4
Pozdrawiam

profile.country.PL.title
Lajam.
Expert

kris napisał(a):

Więcej tam fotoziutków i producentów albumów, niż producentów, dystrybutorów sprzętu foto/video.

Jakby nie patrzeć Ci fotoziutkowie i albumowcy dają produkt, który sie sprzedaje i jednak dotyczy branży foto...

Producentów zaś nie ma zbyt wielu i jeśli np. wystawia się oficjalnie Sony czy Samsung to trudno oczekiwać żeby jeszcze swoje stoiska stawiali ich dystybutorzy/partnerzy handlowi (chyba, że jest to np. duży sklep oferujący różnorodne marki).

Ja mogę powiedzieć jak to wygląda np. za granicą. Targi dla "profesjonalistów" to moment gdzie można na spokojnie obejrzeć produkty, porozmawiać o współpracy, zawrzeć umowę, poznać ludzi z którymi koresponduje się przez pół roku :smileyhappy: itp. itd.

Stoiska są nieco bardziej "wypasione" - są drinki, kawusia, przekąski i z reguły więcej ładnych hostess.

W momencie gdy targi otwierają się dla "wszystkich", stoiska stają się oblegane przez zbieraczy wszelkiego rodzaju ulotek, gadżetów...jest tłum, hałas, trzeba swoje odczekać zanim dostaniemy się do pewnych produktów. O ile prowadzona jest sprzedaż, jest to wyłącznie detal.

profile.country.GB.title
Krzysztof-----
Nowicjusz

kris napisał(a):

Piotrek -wchodzi każdy kto zapłaci....taki to jest profesjonalizm tych targów :c9 niestety, ale targi te systematycznie tracą na wartości. Więcej tam fotoziutków i producentów albumów, niż producentów, dystrybutorów sprzętu foto/video.

W tym kontekście, równie profesjonalna jest Photokina. Tam również nie ma darmowych wejściówek, a liczba wystawców foto-drobiazgów przyprawia o ból głowy. :)

profile.country.PL.title
kris..
Pasjonat

Krzysztof napisał(a):

kris napisał(a):

Piotrek -wchodzi każdy kto zapłaci....taki to jest profesjonalizm tych targów :c9 niestety, ale targi te systematycznie tracą na wartości. Więcej tam fotoziutków i producentów albumów, niż producentów, dystrybutorów sprzętu foto/video.

W tym kontekście, równie profesjonalna jest Photokina. Tam również nie ma darmowych wejściówek, a liczba wystawców foto-drobiazgów przyprawia o ból głowy. :)

ale producenci nie olewają tych targów :c2

Lajam.
Expert

kris napisał(a):

ale producenci nie olewają tych targów :c2

Trochę inny status dla producentów ma Photokina w porównaniu do Łódzkich Targów Foto :c68