Podziel się wrażeniami!
Nie wiem czy już było o tym na Forum ale znalazłem coś takiego:
link
Przyznaję, że tłumaczyłem sobie Googlem ale chyba chodzi o to, że Sony widzi przyszłość w technologii SLT ze względu na brak ograniczeń w stosunku do SLR i że wszystkie kolejne modele będą wyposażone w półprzepuszczalne lustro a inne firmy też pójdą tą drogą
Może jest jakiś iberysta na forum, coby skorygował moją interpretację tego artykułu?
Poniżej link do tej informacji w rodzimym języku:
swiatobrazu
jznan napisał(a):
Wymyślić coś lepszego, to dopiero połowa sukcesu. Trzeba jeszcze umieć to upowszechnić i sprzedać.
(...)
No, ale w dziedzinie szeroko pojętego marketingu, Sony znacznie się poprawiło od tamtego czasu i drugi raz takiego błędu zapewne nie popełni
Dokładnie. Jakoś nie mam wątpliwości, że jeśli komuś ma się udać upowszechnienie nowych technologii w świecie fotografii to właśnie będzie to Sony.
co to? kto to?Gucio50 napisał(a):
Team Sony od Alpha 900
Część Foto Teamu w mojej, skromnej osobie, uważa jednak technologię TMT za coś wielkiego i jest przekonana, że to jeden z największych przełomów w technice zdjęciowej.
A co będzie w przyszłości z lustrzankami Sony - nie wiadomo.
Od dłuższego czasu używam A55 i już nie mogę się doczekać nowego modelu SLT - z wyższej półki!
Krzysztof napisał(a):
Od dłuższego czasu używam A55 i już nie mogę się doczekać nowego modelu SLT - z wyższej półki!