Podziel się wrażeniami!
wiem że to nie wada bo wszystkie to mają ale nurtuje mnie ta plamka na lustrze ...co to takiego ?
Witam wszystkich , jestem tu nowy i trafiłem dzięki temu to koledze który właśnie wrzucił moje spostrzeżenie i postanowiłem wytoczyć mu o to proces co do praw autorskich
a w dziób chcesz ?.... próbuję rozwikłać twe rozterki a ty mi tu taki afront......
Ale tak wygląda każde lustro w lustrzankach Sony więc o co kaman
dobry napisał(a):
Witam wszystkich , jestem tu nowy i trafiłem dzięki temu to koledze który właśnie wrzucił moje spostrzeżenie i postanowiłem wytoczyć mu o to proces co do praw autorskich
TMiN napisał(a):
a w dziób chcesz ?
TMiN napisał(a):
wiem że to nie wada bo wszystkie to mają ale nurtuje mnie ta plamka na lustrze ...co to takiego ?
co do strzału w dziób to spokojnie... to mój wspólnik z pracy...... mówię mu to osobiście kilka razy dziennie.... i nie ma w tym agresji.....
a i dzięki za wyjaśnienie.... tak sądziliśmy że to kwestia częściowej przepuszczalności ...tylko zastanawiał nas ten dziwny kształt
TMiN napisał(a):
spokojnie to mój wspólnik z pracy...... mówię mu to osobiście kilka razy dziennie.... i nie ma w tym agresji.....
dobrze przyjąłem na klatę, ale myślę że niepotrzebnie problem urasta
Pozdrawiam Tomek
też przepraszam za swoją nie dokońca przemyśłaną wypowiedź będę sie pilnował następnym razem i też dzięki za wyjaśnienie
Pozdrawiam Sławek
TMiN napisał(a):
a i dzięki za wyjaśnienie.... tak sądziliśmy że to kwestia częściowej przepuszczalności ...tylko zastanawiał nas ten dziwny kształt