Podziel się wrażeniami!
Dla pasjonatów lotnictwa, pokazów powietrznych i zdjęć na tle nieba (i nie tylko) kilka imprez lotniczych (pokazów) w najbliższym czasie:
Płocki Piknik Lotniczy - 18-19.06.2011
Małopolski Piknik Lotniczy - 25-26.06.2011
Mazury Air Show - 6-7.08.2011
Air Show Radom - 27-28.08.2011
Piknik Euroregionu Beskidy - 3-4.09.2011
piotruso napisał(a):
Sebol napisał(a):
Bielsko mimo że bliżej jakoś wydaje się mniej ciekawe … ale jeśli zbierze się ekipa to chętnie się pojawię (zawsze miło jest się spotkać)
Oglądając zeszłoroczne zdjęcia ekipy, która była nie wydaje mi się, żeby było mniej ciekawie.
Sebol napisał(a):
Ale ja pochodzę z Krakowa i zawsze chętnie (lecz niezmiernie rzadko) odwiedzam te okolice
piotruso napisał(a):
Gdy wygram w totka to na pewno w jednym roku będę na wszystkich ważniejszych imprezach lotniczych w Polsce.
sadam napisał(a):
piotruso napisał(a):
Gdy wygram w totka to na pewno w jednym roku będę na wszystkich ważniejszych imprezach lotniczych w Polsce.
Pod tym zdaniem to i ja się podpiszę obiema kończynami
Sebol napisał(a):
sadam napisał(a):
piotruso napisał(a):
Pod tym zdaniem to i ja się podpiszę obiema kończynami
Mogę Wam podać jakie numery nie padną bo ja akurat zawsze takie typuje … wyślecie kupon z pozostałymi i wygrana na bank
Jak tak dalej pójdzie to w najbliższym losowaniu nie zostanie wylosowany żaden numer
Zrobię co w mojej mocy by być
Małopolski Piknik Lotniczy - 25-26.06.2011
Air Show Radom - 27-28.08.2011 (przydała by się akredytacja, przydał by się podest i TOMPAC )
Piknik Euroregionu Beskidy - 3-4.09.2011
Imprezy w Polsce
Z całą pewnością będę na pikniku krakowskim oraz na radomskim Air Show.
Polecam Wam też jeszcze jedną imprezę: AirPower11
10zer napisał(a):
Air Show Radom - 27-28.08.2011 (przydała by się akredytacja, przydał by się podest i TOMPAC )
tompac napisał(a):
10zer napisał(a):
tompac?
będzie