anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Dołącz teraz - stań się częścią naszej społeczności!

Imprezy lotnicze - 2011r.

profile.country.PL.title
piotruso
Znawca

Imprezy lotnicze - 2011r.

Dla pasjonatów lotnictwa, pokazów powietrznych i zdjęć na tle nieba (i nie tylko) kilka imprez lotniczych (pokazów) w najbliższym czasie:
Płocki Piknik Lotniczy - 18-19.06.2011
Małopolski Piknik Lotniczy - 25-26.06.2011
Mazury Air Show - 6-7.08.2011
Air Show Radom - 27-28.08.2011
Piknik Euroregionu Beskidy - 3-4.09.2011

28 ODPOW. 28
profile.country.PL.title
Sebol.
Użytkownik

piotruso napisał(a):

Sebol napisał(a):

Bielsko mimo że bliżej jakoś wydaje się mniej ciekawe … ale jeśli zbierze się ekipa to chętnie się pojawię (zawsze miło jest się spotkać)

Oglądając zeszłoroczne zdjęcia ekipy, która była nie wydaje mi się, żeby było mniej ciekawie. ;)

Ale ja pochodzę z Krakowa i zawsze chętnie (lecz niezmiernie rzadko) odwiedzam te okolice

profile.country.PL.title
piotruso
Znawca

Sebol napisał(a):

Ale ja pochodzę z Krakowa i zawsze chętnie (lecz niezmiernie rzadko) odwiedzam te okolice

Ależ mi nie chodziło o Kraków, bardzo żałuję, że nie mogę przyjechać (niestety, też tylko na podstawie relacji, opowieści, tv i foto) na piknik do Krakowa ale termin nigdy mi nie podpasował (ta moja praca jest taka dziwna, że gdy inni mają wolne to ja mam więcej pracy).
Gdy wygram w totka to na pewno w jednym roku będę na wszystkich ważniejszych imprezach lotniczych w Polsce.

profile.country.en_GB.title
sadam_
Użytkownik

piotruso napisał(a):

Gdy wygram w totka to na pewno w jednym roku będę na wszystkich ważniejszych imprezach lotniczych w Polsce.

Pod tym zdaniem to i ja się podpiszę obiema kończynami :D

profile.country.PL.title
Sebol.
Użytkownik

sadam napisał(a):

piotruso napisał(a):

Mogę Wam podać jakie numery nie padną bo ja akurat zawsze takie typuje … wyślecie kupon z pozostałymi i wygrana na bank :smileyhappy:

profile.country.en_GB.title
sadam_
Użytkownik

Sebol napisał(a):

sadam napisał(a):

piotruso napisał(a):

Mogę Wam podać jakie numery nie padną bo ja akurat zawsze takie typuje … wyślecie kupon z pozostałymi i wygrana na bank :slight_smile:

Ja również mogę dorzucić tą szóstkę, która nigdy nie pada:)

profile.country.PL.title
mat_czok
Expert

Jak tak dalej pójdzie to w najbliższym losowaniu nie zostanie wylosowany żaden numer :slight_smile:

profile.country.pl_PL.title
tenzer
Poszukiwacz

Zrobię co w mojej mocy by być

Małopolski Piknik Lotniczy - 25-26.06.2011
Air Show Radom - 27-28.08.2011 (przydała by się akredytacja, przydał by się podest i TOMPAC :( )
Piknik Euroregionu Beskidy - 3-4.09.2011

profile.country.pl_PL.title
marcinssdd
Początkujący

Imprezy w Polsce :thumbsup:
Z całą pewnością będę na pikniku krakowskim oraz na radomskim Air Show.
Polecam Wam też jeszcze jedną imprezę: AirPower11 :c20

grzybki z barszczem
profile.country.en_PL.title
tompacan
Nowicjusz

10zer napisał(a):

Air Show Radom - 27-28.08.2011 (przydała by się akredytacja, przydał by się podest i TOMPAC :( )

tompac?

będzie ;)

profile.country.PL.title
piotruso
Znawca

tompac napisał(a):

10zer napisał(a):

tompac?

będzie ;)

:smileythumbsup:
No, chociaż jedna pozytywna wiadomość od użytkownika tompac w ostatnim czasie :c20