Podziel się wrażeniami!
Ciekawi mnie ilu nas z Łodzi tu jest, czy spotykacie się czasem na foto-spoty ? Pytam bo nowy tu jestem i jeszcze jak kot na pustyni nie ogarniam tej kuwety
Ogólnie to Łódź jest mało aktywna na forum ,jest parę, słownie parę osób,można by wspólnymi siłami troszkę pobudzić tych co są do działania i stworzyć grupę Łódzką
w sumie to nie chodzi mi o zakładanie partii ale przynajmniej o identyfikację by np się spotkać czasami na fotoparty
Witajcie, od trzech lat spotykamy się co m/c w RS jest to pierwsza lub ostatnia środa m/c cały wątek jest na http://klubkm.pl/forum/showthread.php?t=9330" target="_blank
pozdrawiam i zapraszamy
Powoli się ludzi uzbiera na forum a i tak wszyscy spotkamy się na targach w kwietniu. Już nie mogę się doczekać
jeśli Matka Polka jest w Łodzi.... to melduję się ...
pawelpp napisał(a):
jeśli Matka Polka jest w Łodzi.... to melduję się ...
Ja również Łódź...
Targi oczywiście ze bede szkoda ze jeszcze tyle trzeba czekac
spoty... jestem za
Także czekam na targi... Jak byśmy się jakoś na targach zgadali to można się umówić na jakiś plenerek czy coś...
Jestem tego samego zdania tym bardziej ze przygodę z foto dopiero zaczynam a w grupie mógł bym podpatrzeć troszkę a i liczyć na pomoc jakąś tylko oby jeszcze pogoda byla
wojtek0 napisał(a):
:c37
Ogólnie to Łódź jest mało aktywna na forum ,jest parę, słownie parę osób,można by wspólnymi siłami troszkę pobudzić tych co są do działania i stworzyć grupę Łódzką