anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Dołącz teraz - stań się częścią naszej społeczności!

Łódzki TEAM

TMiN-----
Początkujący

Łódzki TEAM

Ciekawi mnie ilu nas z Łodzi tu jest, czy spotykacie się czasem na foto-spoty ? Pytam bo nowy tu jestem i jeszcze jak kot na pustyni nie ogarniam tej kuwety

31 ODPOW. 31
wojtek0
Początkujący

:c37
Ogólnie to Łódź jest mało aktywna na forum ,jest parę, słownie parę osób,można by wspólnymi siłami troszkę pobudzić tych co są do działania i stworzyć grupę Łódzką :c56

TMiN-----
Początkujący

w sumie to nie chodzi mi o zakładanie partii ale przynajmniej o identyfikację by np się spotkać czasami na fotoparty

profile.country.pl_PL.title
piwoo74
Poszukiwacz

Witajcie, od trzech lat spotykamy się co m/c w RS jest to pierwsza lub ostatnia środa m/c cały wątek jest na http://klubkm.pl/forum/showthread.php?t=9330" target="_blank

pozdrawiam i zapraszamy :thumbsup:

bartez-----
Początkujący

8-) Powoli się ludzi uzbiera na forum a i tak wszyscy spotkamy się na targach w kwietniu. Już nie mogę się doczekać :c20

pawelpp-----
Początkujący

jeśli Matka Polka jest w Łodzi.... to melduję się ...

Vena...
Nowicjusz

pawelpp napisał(a):

jeśli Matka Polka jest w Łodzi.... to melduję się ...

Centrum Zdrowia Matki Polki jest w Łodzi :-)

er_er_er
Początkujący

Ja również Łódź...
Targi oczywiście ze bede szkoda ze jeszcze tyle trzeba czekac
spoty... jestem za

podwys
Początkujący

Także czekam na targi... Jak byśmy się jakoś na targach zgadali to można się umówić na jakiś plenerek czy coś...

er_er_er
Początkujący

Jestem tego samego zdania tym bardziej ze przygodę z foto dopiero zaczynam a w grupie mógł bym podpatrzeć troszkę a i liczyć na pomoc jakąś :) tylko oby jeszcze pogoda byla

wojtek0 napisał(a):

:c37
Ogólnie to Łódź jest mało aktywna na forum ,jest parę, słownie parę osób,można by wspólnymi siłami troszkę pobudzić tych co są do działania i stworzyć grupę Łódzką :c56

POPIERAM