Podziel się wrażeniami!
Jak klikam myszka aby pisać coś w temacie lub treści postu to okno forum Sony w całości zaszarza się, pisać jednak mozna.
Gdy naciskam na przycisk "Wyślij" to zaszarzenie znika i po ponownym kliknieciu "Wyślij" klawisz realizuje swoją funkcją.
Efekt zaszarzania pojawił sie niedawno, napewno w okresie świąt, w grudniu tak "nie było"
Na innych forach np na hdtv.com.pl tak sie nie dzieje.
Ja polecam Chrome - bardzo szybka, fajna przeglądarka (chociaż chyba Chrome 11 jest minimalnie wolniejszy od FF 4). Na pewno dużo lepsze alternatywy niż IE 9 - służący do przeglądania Internetu z komputera, i na odwrót
Gucio50 napisał(a):
Lars napisał(a):
Standardowe postępowanie - wywal ciasteczka i historię z przeglądarki, zrestartuj komputer i powinno być OK.
Nic to nie daje, czyli zwyczajnie nie wiesz.
nawet jeśli jest to prawdą, to dla zwykłego człowieka ta różnica jest niezauważalna ...Quartz napisał(a):
Ja polecam Chrome - bardzo szybka, fajna przeglądarka (chociaż chyba Chrome 11 jest minimalnie wolniejszy od FF 4).
Gucio50 napisał(a):
Lars napisał(a):
Standardowe postępowanie - wywal ciasteczka i historię z przeglądarki, zrestartuj komputer i powinno być OK.
Nic to nie daje, czyli zwyczajnie nie wiesz.
chłopaki ZLUZUJCIE!
Gucio zamiast podziękować za pomoc, wolisz komuś wypomnieć, że się nie zna, że nie wie. Nie ważne, czy ktoś się zna w 100, 99, czy 10%. Liczyć się powinny dobre chęci, którymi kierują się osoby udzielające rad. Nikt tutaj nie pisze ze złym zamiarem.
Więcej szacunku względem innych.
Lars - daj spokój. Następnym razem po prostu nie pomagaj użytkownikowi, który tej pomocy nie chce. Nie zniżaj się.
Wątek zamykam do jutra.
Dam wam czas ochłonąć!
Edit:
wątek otwieram. Liczę, że będziecie w stanie rozmawiać z szacunkiem do drugiej osoby. W przeciwnym wypadku zostaną wyciągnięte konsekwencje.
Lars napisał(a):
Gucio50 napisał(a):
Lars napisał(a):
Nic to nie daje ... ... ....
Lars napisał(a):
Gucio50 napisał(a):
Lars napisał(a):
Nic to nie daje ... ... ....
Lars napisał(a):
Gucio50 napisał(a):
Lars napisał(a):
Jak spędzisz tyle czasu, co ja, na administrowaniu, tworzeniu, ewentualnych naprawach forów i rozwiązywaniu problemów użytkowników tychże, to możemy pogadać o mojej wiedzy, czy też niewiedzy.
... ... ....
Gucio50 napisał(a):
Na wszystkich Wasze forum pokazuje sie OK, na tym 64 bitowym NIE.
Gucio50 napisał(a):
To było raczej zawiadomioenie niż prosba o pomoc, której nieinformatyk obeznany z WWW nie mógł, w żaden sposób udzielić.
kris napisał(a):
Gucio50 napisał(a):
Na wszystkich Wasze forum pokazuje sie OK, na tym 64 bitowym NIE.
Gucio50 napisał(a):
To było raczej zawiadomioenie niż prosba o pomoc, której nieinformatyk obeznany z WWW nie mógł, w żaden sposób udzielić.
Gucio50 napisał(a):
Prawdopodobnie, kolega .... .... .... chciał dobrze, ale nic jego porada nie dała.
Gucio50 napisał(a):
bez zachamowań
Gucio50 napisał(a):
Nie mam w sprawie wyświetlania forum sony przez przegladarkę z systemu 64 bitowego, więcej do dodania.