Podziel się wrażeniami!
Mam już na oku SONY DSLR-A550L Cena mnie troche powala, no ale trudno. Chodzi mi bardziej o obiektyw. Chce taki, żeby zdjęcia w ruchu się nie rozmazywały. Na tej stronce, której podałam nie jest napisane dużo o obiektywie, ale pisze: Programy tematyczne: Makro, Portret, Nocne ujęcie, Krajobraz, Zachód słońca, Sport Z tego co się orientuje program SPORT oznacza robienie zdjęć w ruchu. Czy jakbym kupiła całą tą lustrzankę wraz z obiektywem (ta w linku) to mogłaby mnie zadowolić, jeżeli chodzi o robienie zdjęć w ruchu? Jakie inne lustrzanki SONY możecie polecić i obiektywy? Jestem zupełnym laikiem, ale chce wybrać dobrą lustrzankę. Pomożecie?
Dzięki Tadeusz
Pasja mi na pewno nie przejdzie Eh... teraz przez te trzy lata będę obserwować "człowieków", którzy mają takie cacka i im zazdrościć
W sumie to nie powinnam mieć żalu do rodziców, bo w końcu ja na siebie nie pracuje i nie muszą spełniać każdego mojego życzenia W końcu trzy tysiące drogą nie chodzi... niestety
Wow! To szybko zacząłeś swoją przygodę z lustrzanką
Mnie jak na razie moja cyfróweczka musi mnie jakoś zadowolić
Aaa! No i przepraszam Was, że niepotrzebnie Wam głowe zawracałam moimi pytaniami :smileyredface:
Ps. Za trzy lata (oby prędzej...) pochwale się Wam moimi fotami.
Twoje pytania (oraz odpowiedzi innych) moga byc potrzebne innym w podobnej sytuacji
przez te 3 lata zbieraj pieniadze na akcesoria do aparatu - kiedy juz go dostaniesz kaska Ci sie przyda
Pozdrawiam
Wiedza - nawet tylko teoretyczna - ważniejszaRain napisał(a):
przez te 3 lata zbieraj pieniadze na akcesoria do aparatu - kiedy juz go dostaniesz kaska Ci sie przyda
Pasja mi na pewno nie przejdzie Eh... teraz przez te trzy lata będę obserwować "człowieków", którzy mają takie cacka i im zazdrościć
Aaa! No i przepraszam Was, że niepotrzebnie Wam głowe zawracałam moimi pytaniami :smileyredface:
Ps. Za trzy lata (oby prędzej...) pochwale się Wam moimi fotami.