Podziel się wrażeniami!
Witam wszystkich.
Nazywam się Rafał Wylegała jestem członkiem małej grupy, w Sony zwanej Foto Team.
"mówcie mi Rafiki"
Witam nowoprzybyłych
A co do for systemowych to bardzo fajne zdjęcie można obejrzeć i nie tylko... Pasujące mnie szkiełko np. znalazłem.
To może i ja się przedstawię
Dzień Dobry
Nazywam się Krzysiek (albo jak kto woli JuniorX) i nie wiem co dalej napisać
przegrzeb ten swoj dysk w poszukiwaniu zdjec z pleneru i wstaw kilka we wlasnym albumie proponuje porozgladac sie troche po forum (zobaczysz co gdzie i jak) i znalezc informacje dotyczace zamieszczania fot
witam wszystkich, jestem Dominik i jest to pierwsze forum fot. na jakim sie zalogowalem, w sumie chyba przez nk, pstrykam od niedawna, nie bede udawal ze sie znam bo sie nie znam, aparat jakim sie bawie to canon digital rebel XTI (albo inaczej 400d) + kit + 50mm f1.8, przygode z nim rozpoczalem przypadkowo, najlepiej chyba czuje sie w portretach, mam kilka "do pokazania" ale regulamin...
Serdecznie witam wszystkich nowozarejestrowanych
Rozgośćcie się.
Hosse88, zawsze możesz Rebela zamienić na i Regulamin nie będzie straszny
narazie nie zapowiada sie, ale nie mowie nie zalogowalem sie glownie po to aby popodgladac, bo narazie chce sie na tym skupic, to co zobacze + troche teorii + praktyka powinny dac jakies efekty. ale poki co i tak narazie chyba wstydzilbym sie bo balbym sie ze "wyjadacze" "zjedli" by mnie za te moje zdjecia ale z drugiej strony to kazdy kiedys zaczynal...
Witam wszystkich serdecznie
... myślę, że znajdzie się tu kawałek miejsca dla mnie ... bo ja, jak cygan, do dobrego towarzystwa zawsze i wszędzie ...
Powitać wszystkich nowych kolegów.
Witajcie nowi przybysze
GLeszcz napisał(a):
:c37 Witam wszystkich serdecznie
... myślę, że znajdzie się tu kawałek miejsca dla mnie ... bo ja, jak cygan, do dobrego towarzystwa zawsze i wszędzie ...