Podziel się wrażeniami!
Hej jestem nowa na tym forum
Mam pytanie odnośnie programu PMB Sony, mianowicie chodzi mi o nanosze dat na zdjęciach. Wiem jak dodawać na pojedyńczych zdjęciach datę, natomiast czy byłaby możliwość dodatnia dat na kilkunastu zdjęciach równocześnie. Podobno są programy do nanoszenia dat na kilkunastu zdjęciach jednocześnie. Miał ktoś z tym styczność może?
Pozdrawiam
Dzieki za szybką odpowiedź. Jedna rzecz mnie dalej zastanawia. Dlaczego nie mogę $E36867 tym kodem dodawac dat do wszystkich zdjęc. Zdjęcia mam zapisane na Moich Dokumentach---> Moje obrazy---> podkatalog z datami przerzucenia na komputer. Co w miejscu $ i E powinnam wpisac?
bozena626 napisał(a):
Dzieki za szybką odpowiedź. Jedna rzecz mnie dalej zastanawia. Dlaczego nie mogę $E36867 tym kodem dodawac dat do wszystkich zdjęc. Zdjęcia mam zapisane na Moich Dokumentach---> Moje obrazy---> podkatalog z datami przerzucenia na komputer. Co w miejscu $ i E powinnam wpisac?
Po naciśnięciu klawisza E pojawia mi sie okno z napisem:
Nie mogę załadować modułu:"METADATA.DLL"!
Proszę pobrać i zainstalować Moduły(Plugin'y) ze strony internetowej Irfan View !
bozena626 napisał(a):
Po naciśnięciu klawisza E pojawia mi sie okno z napisem:
Nie mogę załadować modułu:"METADATA.DLL"!
Proszę pobrać i zainstalować Moduły(Plugin'y) ze strony internetowej Irfan View !
Ściągnęłam pluginy i jest ok Teraz jeszcze pod datą jest godzina a bym wolała bez godziny. Jak jeszcze jest możliwość żeby data była pisana dzień-miesiąc-rok bo jest odwrotnie.
Witam
Czy jest możliwość aby na zdjęciu była tylko data bez godziny ?
np tak:
$T(%d.%m.%Y)
ghost napisał(a):
np tak:
$T(%d.%m.%Y)
Wszystko jest teraz ok.
Bardzo, bardzo, bardzo dziękuję
Jestem bardzo mile zaskoczona , że taką otrzymałam pomoc.
Walczyłam z tymi zdjęciami już ponad 3 lata, wpisując ręcznie. Nikt mi nie umiał pomóc.
Krisowi należy się dobra wódeczka.
Pozdrawiam
Bożena
bozena626 napisał(a):
Wszystko jest teraz ok.
Bardzo, bardzo, bardzo dziękuję
Jestem bardzo mile zaskoczona , że taką otrzymałam pomoc.
Walczyłam z tymi zdjęciami już ponad 3 lata, wpisując ręcznie. Nikt mi nie umiał pomóc.
bozena626 napisał(a):
Krisowi należy się dobra wódeczka.