anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Dołącz teraz - stań się częścią naszej społeczności!

XX plener KKM w Zakopanem

profile.country.PL.title
MaSzt.
Poszukiwacz

XX plener KKM w Zakopanem

:c37
Dla porządku pozwalam sobie wrzucić informację o organizowanym w marcu w Zakopanem XX plenerze KKM. Szczegóły http://klubkm.pl/forum/showthread.php?t=36183

Konica Minolta
15 ODPOW. 15
profile.country.pl_PL.title
alcazarc
Początkujący

Ja i kilku mi znanych forumowiczów się wybiera bo warto, może jeszcze ktoś się zdecyduje? :)

profile.country.PL.title
Lajam.
Expert

Ja nie wiem czy warto jechać na taki plener, ale w okolice Zakopanego to na pewno.

W tym terminie planuję być w Zakopcu, ale całkiem prywatnie - dla odpoczynku.
Planował być również Bambi i mam nadzieję, że nic mu nie wypadnie. Zapewne znów zawitamy w Bukowinie na termach, żeby pokazać wszystkim jak się śmiga w rurze :D - tym razem z TX-em. :c34

profile.country.PL.title
Tadeusz.O
Doradca

Lajam napisał(a):

jak się śmiga w rurze :D - tym razem z TX-em

Będzie filmik? :c34

------------------------------
fotoamator
profile.country.PL.title
akamel.
Doradca

Lajam napisał(a):

Ja nie wiem czy warto jechać na taki plener, ale w okolice Zakopanego to na pewno.

Jasne, że warto. Ze względu na miejsce i na spotkanie ze znajomymi(a i nowych poznać można). :smileythumbsup:

profile.country.PL.title
MaSzt.
Poszukiwacz

Lajam napisał(a):

hmm... no to teraz mnie jest jakoś tak :-(

Konica Minolta
profile.country.PL.title
Lajam.
Expert

Dziwi mnie to, że odbierasz to osobiście :shock:

Wyluzuj. Nikt przynajmniej na plenerze nie będzie narzekać :P

profile.country.PL.title
akamel.
Doradca

Przecież wyjazd na plener nie jest jakąś ,,deklaracją programową". Pasuje termin, pasuje miejsce, to się jedzie i robi wszystko, żeby się dobrze bawić. :c20

profile.country.PL.title
Rafiki.
Doradca

Myslę że Lajam nie miał nic zdrożnego na myśli.
Co prawda administracja zachowała sie wobec nas nieco dziwnie, ale gdym miał wolny termin pewnie bym pojechał.

(choć przez niektórych mogło by to być odebrane jako próba wpływania na niezalezność KKMu :slight_smile: )

profile.country.PL.title
Lajam.
Expert

Rafiki napisał(a):

Myslę że Lajam nie miał nic zdrożnego na myśli.

To prawda. :smileythumbsup:

Przyznam się szczerze, że nie pasuje mi lokalizacja noclegu. Ja lubię mieć w Zakopanem fajny widok na góry jak się budzę rano - nie po to jadę w takie miejsce. A miejscówka mi tego nie gwarantuje. Dlatego będę spał gdzie indziej. Oczywiście nie oznacza to, że się nie spotkam z plenerowiczami :D