Podziel się wrażeniami!
Dla porządku pozwalam sobie wrzucić informację o organizowanym w marcu w Zakopanem XX plenerze KKM. Szczegóły http://klubkm.pl/forum/showthread.php?t=36183
Ja i kilku mi znanych forumowiczów się wybiera bo warto, może jeszcze ktoś się zdecyduje?
Ja nie wiem czy warto jechać na taki plener, ale w okolice Zakopanego to na pewno.
W tym terminie planuję być w Zakopcu, ale całkiem prywatnie - dla odpoczynku.
Planował być również Bambi i mam nadzieję, że nic mu nie wypadnie. Zapewne znów zawitamy w Bukowinie na termach, żeby pokazać wszystkim jak się śmiga w rurze - tym razem z TX-em.
Będzie filmik?Lajam napisał(a):
jak się śmiga w rurze - tym razem z TX-em
Lajam napisał(a):
Ja nie wiem czy warto jechać na taki plener, ale w okolice Zakopanego to na pewno.
Lajam napisał(a):
Dziwi mnie to, że odbierasz to osobiście
Wyluzuj. Nikt przynajmniej na plenerze nie będzie narzekać
Przecież wyjazd na plener nie jest jakąś ,,deklaracją programową". Pasuje termin, pasuje miejsce, to się jedzie i robi wszystko, żeby się dobrze bawić.
Myslę że Lajam nie miał nic zdrożnego na myśli.
Co prawda administracja zachowała sie wobec nas nieco dziwnie, ale gdym miał wolny termin pewnie bym pojechał.
(choć przez niektórych mogło by to być odebrane jako próba wpływania na niezalezność KKMu )
Rafiki napisał(a):
Myslę że Lajam nie miał nic zdrożnego na myśli.