Podziel się wrażeniami!
Polecam to szkiełko , chyba jestem jego szczęśliwym posiadaczem , jak narazie efekty rysowania tego szkła mnie powaliły, imprezy domowe przy kiepskim świetle, portrety , krajobrazy , architektura i to co lubie najbardziej , a mianowicie panoramowanie. Niedługo zamieszcze troszkę fotek zrobionych zapomocą tego szkła. Szczerze polecam warto mieć ten obiektyw w swoim warsztacie.
spróbuj 24 2.8
na dyxum też dobrze o nim piszą.
ps. obiektywy minolty chyba zasluguja na swoj dział;p
rozumiem że jest to forum Sony , ale przychylam się do prośby kolegi to bardzo doby pomysł by zrobić dodatkowy dział poświęcony obiektywom MINOLTY jak by nie było to podwaliny pod obecnie produkowane obiektywy SONY.
Alcazar napisał(a):
rozumiem że jest to forum Sony , ale przychylam się do prośby kolegi to bardzo doby pomysł by zrobić dodatkowy dział poświęcony obiektywom MINOLTY jak by nie było to podwaliny pod obecnie produkowane obiektywy SONY.
Tadeusz napisał(a):
po skontaktowaniu się z autorem strony, można ten leksykon rozbudować o nowe modele.
Alcazar napisał(a):
wygrzebałam stary wątek ale nie chcę dublować
zastanawiałam się nad tą minoltą podaną w tytule ale..
kris napisał(a):
spróbuj 24 2.8
Sigma 30/1.4
dzięki Lajam
tez ją brałam pod uwagę, muszę polować na używkę