Podziel się wrażeniami!
http://www.optyczne.pl/162.1-Test_obiek ... 8_SAM.html
młot na ceny MAFek
no tak jak ja w małym pomieszczeniu to jest masakra ale dobra na kondycje bieganie cofanie wyginanie sie chodzenie po meblach i jakoś się łapie kadry
Po głębszym zastanowieniu się i ja postanowiłam zaopatrzyć się w to szkiełko i zamówiłam je na gwiazdkę Interesuje mnie głównie fotografia portretowa, więc myślę, że to dobry wybór
Ewaloo napisał(a):
Po głębszym zastanowieniu się i ja postanowiłam zaopatrzyć się w to szkiełko i zamówiłam je na gwiazdkę Interesuje mnie głównie fotografia portretowa, więc myślę, że to dobry wybór
A ja już też je mam W szafie czeka aż do 24-ego
I ja zakupiłam zapoznawszy się z opiniami. Sprawdziłam i ........ własnoręcznie zapakowałam w papier ozdobny by otworzyć ponownie dopiero w Wigilię. Wtedy dopiero będzie fun... Razem z pilocikiem... Nie mogę się doczekać!!!
Sony trafiło z tym obiektywem. Polecam dobra stałka standard za bardzo fajną cenę - jednym zdaniem obiektyw do wszystkiego ( jak ktoś umi / a jak nie umi ) to do niczego.
I ja zakupiłam zapoznawszy się z opiniami. Sprawdziłam i ........ własnoręcznie zapakowałam w papier ozdobny by otworzyć ponownie dopiero w Wigilię. Wtedy dopiero będzie fun... Razem z pilocikiem... Nie mogę się doczekać!!!
Kupiłam też pilot do zdalnego wyzwalania Phottix na Gwiazdkę
pilot genialna sprawa.. jeszcze tylko mini hdmi znajde i przetestuje
Tylko czekać aż Sony wypuści stałoogniskową osiemdziesiątkępiątkę ze światłem 1.8...