anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Dołącz teraz - stań się częścią naszej społeczności!

Test: Sony DT 50 mm f/1.8 SAM

wratislavian
Początkujący

Test: Sony DT 50 mm f/1.8 SAM

207 ODPOW. 207
profile.country.pl_PL.title
ludzik82r
Początkujący

no tak jak ja w małym pomieszczeniu to jest masakra ale dobra na kondycje bieganie cofanie wyginanie sie chodzenie po meblach i jakoś się łapie kadry :D

Ewaloo
Początkujący

Po głębszym zastanowieniu się i ja postanowiłam zaopatrzyć się w to szkiełko i zamówiłam je na gwiazdkę ;) Interesuje mnie głównie fotografia portretowa, więc myślę, że to dobry wybór ;)

sivecky
Początkujący

Ewaloo napisał(a):

Po głębszym zastanowieniu się i ja postanowiłam zaopatrzyć się w to szkiełko i zamówiłam je na gwiazdkę ;) Interesuje mnie głównie fotografia portretowa, więc myślę, że to dobry wybór ;)

Bardzo, gratuluję zakupu, ja również zakupiłem je dość niedawno i też głównie do fotografii portretowej. Jestem zadowolony.

midyrsz
Początkujący

A ja już też je mam :c2 :) W szafie czeka aż do 24-ego :)

profile.country.en_GB.title
mamakuby
Poszukiwacz

I ja zakupiłam zapoznawszy się z opiniami. Sprawdziłam i ........ własnoręcznie zapakowałam w papier ozdobny by otworzyć ponownie dopiero w Wigilię. Wtedy dopiero będzie fun... Razem z pilocikiem... Nie mogę się doczekać!!!

profile.country.PL.title
Strix-----
Poszukiwacz

Sony trafiło z tym obiektywem. Polecam dobra stałka standard za bardzo fajną cenę - jednym zdaniem obiektyw do wszystkiego ( jak ktoś umi / a jak nie umi ) to do niczego. :)

midyrsz
Początkujący

I ja zakupiłam zapoznawszy się z opiniami. Sprawdziłam i ........ własnoręcznie zapakowałam w papier ozdobny by otworzyć ponownie dopiero w Wigilię. Wtedy dopiero będzie fun... Razem z pilocikiem... Nie mogę się doczekać!!!

Jakim pilocikiem jesl mogę wiedziec ???

mamakuby
Poszukiwacz

Kupiłam też pilot do zdalnego wyzwalania Phottix na Gwiazdkę

xaeross
Początkujący

pilot genialna sprawa.. jeszcze tylko mini hdmi znajde i przetestuje

Deviant.
Użytkownik

Tylko czekać aż Sony wypuści stałoogniskową osiemdziesiątkępiątkę ze światłem 1.8...