Podziel się wrażeniami!
http://www.optyczne.pl/162.1-Test_obiek ... 8_SAM.html
młot na ceny MAFek
Wczoraj właśnie widziąłem na stronie Sony za 700 zł. Ale spoko wejdzie na rynek miesiąc,dwa, przyjdzie dostawa i na ceneo znajdziesz go za 450 -500 zł.
Dzowniłem do Centrum Sony do Altusa w Katowicach i tam przemiły pan poinformował mnie, że wysyłka obiektywu będzie 21 czerwca , przesyłka idzie 1-2 dni, więc 24 czerwca ma być dostępny w sprzedaży w cenie 699 zł
dejmien napisał(a):
Dzowniłem do Centrum Sony do Altusa w Katowicach i tam przemiły pan poinformował mnie, że wysyłka obiektywu będzie 21 czerwca , przesyłka idzie 1-2 dni, więc 24 czerwca ma być dostępny w sprzedaży w cenie 699 zł
700? Dużawo Chyba poczekam aż Sony ochłonie.
Nigdzie nie znalazłem informacji czy szkło posiada osłonę przeciwsłoneczną i czy kręci się przednia część?
Lestek napisał(a):
700? Dużawo Chyba poczekam aż Sony ochłonie.
Nigdzie nie znalazłem informacji czy szkło posiada osłonę przeciwsłoneczną i czy kręci się przednia część?
Kris dzięki!
W takim razie zaktualizuję podpis z "Wkrótce Sony DT 50 mm f/1.8 SAM" na "Kiedyśtam Sony DT 50 mm f/1.8 SAM" 😆
Aktualnie mam dylemat co kupić z czerwcowej wypłaty, 50-tkę czy lampę
Lestek napisał(a):
W takim razie zaktualizuję podpis z "Wkrótce Sony DT 50 mm f/1.8 SAM" na "Kiedyśtam Sony DT 50 mm f/1.8 SAM" 😆
Spokojnie
Ta cena była narazie z jednego sklepu. Pozatym jak znajdziesz 5 10 zapaleńców na to szkło to zawsze można porozmawiać o cenie... Bezpaniki ludzie
no to sobie poczekamy... Sony znów zmieniło plany i wysyłki z magazynu centralnego dopiero od 21 lipca
GRRRRRRRRRRRRRRRRRRRR! :[
ostatnio widziałem nowe trzysetunie w FJ także jest dobrze.