anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Dołącz teraz - stań się częścią naszej społeczności!

Sesja zdjęciowa

profile.country.pl_PL.title
mlodyzolw
Poszukiwacz

Sesja zdjęciowa

Witam wszystkich.
Od ponad pół roku zajmuje się fotografią, zaczynałem od zdjęć krajobrazów, makro. Teraz mnie inspiruje fotografia portretowa. Mieszkam w małej miejscowości w której jest mało ciekawych miejsc do sesji chodź chciałbym żebyście mi pomogli pomoc i podać ciekawe miejsca na sesję. Z góry dziękuje. :)

8 ODPOW. 8
kuraq.
Poszukiwacz

:c37
Wyjdź z domu, następnie skręć w lewo, 3 kilometry prosto, później w prawo i juz jesteś w pobliżu pięknej, starej fabryki cementu :c20
Myślę, że przybliżenie Nam Twojej lokalizacji byłby całkiem sensownym pomysłem :thumbsup:

bart_m26
Użytkownik

Wie Kolega, bardzo dużo nam to mówi, niewielka miejscowość, hmm, wiem Kolega pójdzie 1,5km na północ, wyjdzie Kolega na plażę, zdjęcia morza w zimie to piękny temat.

Tak na poważnie, mam podobny problem, mieszkam w Chybiu tu też nie bardzo jest co fotografować.

Sony A35, 18-55mm, 50mm/1.8 +pasja i plany
profile.country.PL.title
Tadeusz.O
Doradca

Witaj

mlodyzolw napisał(a):

chciałbym żebyście mi pomogli pomoc i podać ciekawe miejsca na sesję. Z góry dziękuje. :)

Może okolice pałacu Sommerfeldów, albo XVI wiecznego kościoła się nadadzą?, albo choć pobliski zagajnik?

------------------------------
fotoamator
mlodyzolw
Poszukiwacz

Mieszkam w miejscowości Jasień woj. Lubuskie 50 km od Zielonej Góry. Jeśli chodzi o ciekawe miejsca to np. dworzec PKP czy 2 tunele lecz to są miejsca w których każdy z okolicy ma.

kuraq.
Poszukiwacz

Wiesz, ciekawym miejscem generalnie może być wszystko. Okno, duży pokój, kuchnia. Jakieś ruiny lub pobliski lasek :c20
Cały myk kryje się w tym, żeby otworzyć oczy i to znaleźć.
Nawet wielokrotnie użyty w innych sesjach motyw może stać się na nowo interesujący jeśli zmienisz oświetlenie lub porę dnia :)

mlodyzolw
Poszukiwacz

no tak to prawda. muszę się przejść i obejrzeć wszystko. mam ciekawą modelkę i chciałbym żeby ta sesja była ciekawa i wyszło coś fajnego. Modelka coś wspominała że ma pomysł na dworcu pkp na schodach zdjęcia z waliskami lecz nie wiem dokładnie jak to rozplanować.

profile.country.PL.title
Brus..
Poszukiwacz

:c37

* dobrze zachowany zespół urbanistyczny oraz zabudowa pochodząca z ], ] i początków ] wieku
* kościół pw. Matki Boskiej Różańcowej z pierwszej połowy XVIII wieku, dawny ] ewangelicki
* pałac z XVIII wieku
* najmniejszy w Polsce ] z 1813 roku, wykonany z połówki ] mierzy 37 cm

- to tak tylko z "wiki"

mlodyzolw
Poszukiwacz

no dziękuje za ciekawe miejsca na pewno przemyślę te miejsca.