Podziel się wrażeniami!
Witam wszystkich.
Od ponad pół roku zajmuje się fotografią, zaczynałem od zdjęć krajobrazów, makro. Teraz mnie inspiruje fotografia portretowa. Mieszkam w małej miejscowości w której jest mało ciekawych miejsc do sesji chodź chciałbym żebyście mi pomogli pomoc i podać ciekawe miejsca na sesję. Z góry dziękuje.
Wyjdź z domu, następnie skręć w lewo, 3 kilometry prosto, później w prawo i juz jesteś w pobliżu pięknej, starej fabryki cementu
Myślę, że przybliżenie Nam Twojej lokalizacji byłby całkiem sensownym pomysłem
Wie Kolega, bardzo dużo nam to mówi, niewielka miejscowość, hmm, wiem Kolega pójdzie 1,5km na północ, wyjdzie Kolega na plażę, zdjęcia morza w zimie to piękny temat.
Tak na poważnie, mam podobny problem, mieszkam w Chybiu tu też nie bardzo jest co fotografować.
Witaj
mlodyzolw napisał(a):
chciałbym żebyście mi pomogli pomoc i podać ciekawe miejsca na sesję. Z góry dziękuje.
Mieszkam w miejscowości Jasień woj. Lubuskie 50 km od Zielonej Góry. Jeśli chodzi o ciekawe miejsca to np. dworzec PKP czy 2 tunele lecz to są miejsca w których każdy z okolicy ma.
Wiesz, ciekawym miejscem generalnie może być wszystko. Okno, duży pokój, kuchnia. Jakieś ruiny lub pobliski lasek
Cały myk kryje się w tym, żeby otworzyć oczy i to znaleźć.
Nawet wielokrotnie użyty w innych sesjach motyw może stać się na nowo interesujący jeśli zmienisz oświetlenie lub porę dnia
no tak to prawda. muszę się przejść i obejrzeć wszystko. mam ciekawą modelkę i chciałbym żeby ta sesja była ciekawa i wyszło coś fajnego. Modelka coś wspominała że ma pomysł na dworcu pkp na schodach zdjęcia z waliskami lecz nie wiem dokładnie jak to rozplanować.
* dobrze zachowany zespół urbanistyczny oraz zabudowa pochodząca z ], ] i początków ] wieku
* kościół pw. Matki Boskiej Różańcowej z pierwszej połowy XVIII wieku, dawny ] ewangelicki
* pałac z XVIII wieku
* najmniejszy w Polsce ] z 1813 roku, wykonany z połówki ] mierzy 37 cm
- to tak tylko z "wiki"
no dziękuje za ciekawe miejsca na pewno przemyślę te miejsca.