Podziel się wrażeniami!
Pytanko głównie do SFT: gdzie mogę kupić czapeczkę i koszulkę z logiem ?
Potrzebuję tych dwóch "akcesoriów".
Jak ktoś podpowie - będę wdzięczny.
A może SONY zorganizuje jakiś konkurs fotograficzny dla klubowiczów i na nagrody przeznaczy gadżety? Myślę, że zainteresowanie było by duże.
Dzięki wszystkim na odzew.
Wiem, że są na allegro, ale z allegro nie chce.
Lajam, dzięki wielkie za organizacje stuffu. Już Szfendak dał mi cynk odnośnie Warszawskiego spotkania, więc :smileythumbsup:.
Co do pleneru, to jak Bozia pozwoli, to oczywista sprawa, że postaram się być.
franek4always napisał(a):
A może SONY zorganizuje jakiś konkurs fotograficzny dla klubowiczów i na nagrody przeznaczy gadżety? Myślę, że zainteresowanie było by duże.
Rozumiem że większość tych warsztatów jest organizowana w Warszawie ?
bartez napisał(a):
Rozumiem że większość tych warsztatów jest organizowana w Warszawie ?
Odnawiam temat - jestem maniakiem czapek z daszkiem a już FotoKlubu byłby zaszczyt nosić. Nie ma ktoś może czapki na zapas na odsprzedanie mi albo wymianę za inny gadżet ? Na pewno będę w Toruniu niedługo ale czy będą czapeczki
Misiek025 napisał(a):
Odnawiam temat - jestem maniakiem czapek z daszkiem a już FotoKlubu byłby zaszczyt nosić. Nie ma ktoś może czapki na zapas na odsprzedanie mi albo wymianę za inny gadżet ? Na pewno będę w Toruniu niedługo ale czy będą czapeczki
kris napisał(a):
Misiek025 napisał(a):
Teraz o tym piszesz? Nie szło się zapytać na plenerze ?
Misiek025 napisał(a):