anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Dołącz teraz - stań się częścią naszej społeczności!

Test: Sony DT 50 mm f/1.8 SAM

wratislavian
Początkujący

Test: Sony DT 50 mm f/1.8 SAM

207 ODPOW. 207
profile.country.PL.title
pawelszymanski6
Expert
profile.country.pl_PL.title
dejmien
Nowicjusz

download/file.php?id=10302&mode=view/DSC03100a.jpg

download/file.php?id=10301&mode=view/DSC02952a.jpg

a tu jeszcze jakieś tam moje co wrzucilem, gdzie GO jest pokazane na 1.8 ;)

Skoczek
Początkujący

Skoczek napisał(a):

Vobis na zamowienie ;) Czas oczekiwania ok tydzien :D

acinloop napisał(a):

Skoczek napisał(a):

Czas oczekiwania ok tydzien :D

Z usług Vobisu korzystałem kilkakrotnie i zapewnienia sprzedawców były nieprawdziwe że czas oczekiwania wynosi tydzień (siedem dni roboczych).
Sprzęt docierał znacznie szybciej :smileytwisted:
No ale to się może różnić w zależności od dostępności towaru i miejsca wysyłki...

Niestety chyba byliśmy w różnych Vobisach. Minęły już ponad dwa tygodnie, a panowie nie sa w stanie powiedziec, kiedy otrzymaja obiektyw od Sony i bede go mogl odebrac...

wojtek0
Początkujący

Może wiecie gdzie go kupic ,coś nie mogę nigdzie dostac !

kamil1114
Początkujący

Dzwoniłem do centrum Sony , bo też jestem zainteresowany kupnem tego obiektywu i tam kosztuje 480zł , a będzie dostępny około 10 września na magazynach.

Lestek------
Początkujący

480? Bardzo mało. Wszędzie gdzie widziałem 699... Do którego centrum dzwoniłeś? Za takie pieniundze zamawiam...

kamil1114
Początkujący

Też myślę że mało , dzwoniłem na ogólnopolską linię sony poland i tam Pan mi powiedział że około 480 zł kosztuje.

profile.country.pl_PL.title
Filipski-----
Początkujący

No to się chyba wstrzymam z zakupem, bo Saturn chce w Bydgoszczy 200 zł więcej.
Ale czy się doczekam?Bo 480 zł brzmi z kolei zbyt optymistycznie jak dla mnie.

marynek
Początkujący

ja już się wstzrymuje i wstrzymuje. kiedy miałem kupować MAF'a zapowiedzieli ten obiektyw i już pół roku czekam,
480 zł to chyba w przeliczeniu na dolary kosztuje. niezłe ktoś bzdury rozsiewa. dziś dzwoniłem specjalnie do krakowskiego Sony Centre i cena nadal 699 zł. Mówili że może z czasem stanieje ale nie wieże że w najbliższym czasie i do ceny poniżej 500zł

kamil1114
Początkujący

A do czego służą i co dają te cyferki: 5 , 2 , 1.2 , 0.7 ,0.5 m na obiektywie. Tutaj to dokładnie widać http://upload.cyfrowe.pl/cyfrowe/photos ... 708609.jpg

Czy może jest to jakiś pierścień ,czy tylko literki ?
Wybaczcie mi takie pytania